Ένας Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης στο… θρυλικό Μπερναμπέου για ντέρμπι της Μαδρίτης Ρεάλ-Ατλέτικο!

 

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα τη Μαδρίτη βρίσκεται ο δικηγόρος αλλά και ποδοσφαιριστής του Άρη Αβάτου, Ντουμπάν Τουράν και φυσικά σαν ποδοσφαιρόφιλος δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευθεί αυτή την ευκαιρία και να μην παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Μαδρίτης που διεξαγόταν το απόγευμα ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Ο ίδιος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να σηκώσει τη μπλούζα που φορούσε ο Άρης Αβάτου μετά την κατάκτηση τον περασμένο μήνα του πρώτου Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης στην ιστορία του, μέσα στο γήπεδο της ομάδας που έχει σαρώσει… όλους τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους. Κοινώς η φανέλα του Άρη Αβάτου σηκώθηκε μέσα στο Μπερναμπέου και η επίσημη σελίδα του ξανθιώτικου συλλόγου έσπευσε να εκδηλώσει την υπερηφάνειά της για αυτό.

Ο Ντουμπάν Τουράν, που πήγε το καλοκαίρι στο Άβατο, βρέθηκε στην Μαδρίτη με την καλή του Νάκι Μουρντούν για ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα (φωτό δεξια). Επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά έπεσαν και στο πιο σημαντικό ίσως γεγονός για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού είναι ευλογία να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει από κοντά ένα ματς σαν το Ρεάλ – Ατλέτικο.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι της Μαδρίτης; Η Ρεάλ και η Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες, με σκορ 1-1, με σκόρερς τους Πέπε που έβαλε αρχικά μπροστά τους γηπεδούχους και τον Αντουάν Γκριεζμάν που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.