Στο Πασχαλιάτικο τουρνουά της Ξάνθης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ξεκινά συνεργασία με iSoccer και Ηρακλή Σαγήνης

 

Νέες συνεργασίες σε επίπεδο ακαδημιών γνωστοποίησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που βλέπει ότι το μέλλον είναι τα μικρά παιδιά και ετσι ξεκινά συνεργασία με τις δραστήριες ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης αλλά και του iSoccer Academy (συνεργασία με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης).

Μάλιστα από την Κυριακή ξεκίνησαν προπονήσεις με τις παραπάνω ακαδημίες, ενω θα πάρουν μέρος στο καθιερωμένο Πασχαλινό τουρνουά που διοργανώνει ο ΑΟ Ξάνθης στις 9 με 11 Απριλίου στην Ξάνθη.

Η ανακοίνωση του Εθνικού: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της αναβάθμισης του επιπέδου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, θα λάβει μέρος με τα αγωνιστικά του τμήματα Κ15, Κ13, & Κ11 στο τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, το 3ήμερο 9-11 Απριλίου.

Για πρώτη φορά σε επίπεδο Ακαδημιών ποδοσφαίρου στο Νομό Έβρου επιχειρείται μία κίνηση συνεργασίας η οποία, στο ξεκίνημά της, περιλαμβάνει την Ακαδημία iSoccer και την Ακαδημία του Ηρακλή Σαγήνης.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, στα τμήματα Κ13 & Κ11 του Εθνικού θα ενταχθούν επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τον Ηρακλή Σαγήνης και την ακαδημία iSoccer αντίστοιχα.

Ευχόμαστε αυτή η κίνηση να είναι η απαρχή της δημιουργίας ενός δικτύου ποδοσφαιρικής συνεργασίας σε όλο το Nομό, σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και αντρικών ομάδων, με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε συλλόγου, υπεράνω οπαδικών αντιπαλοτήτων, και με μοναδικό σκοπό την εκκίνηση μιας ποδοσφαιρικής άνοιξης για το Νομό Έβρου».