Πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου στον Βόλο με νίκη του Καματερού επί του Άρη! Διήμερο “φωτιά” για Δημοκρίτειο

 

Ξεκίνησαν στο Βόλο τα μπαράζ ανόδου στην Α1 γυναικών χάντμπολ και στο πρώτο παιχνίδι το φαβορί για την πρωτη θέση Καματερό επικράτησε εύκολα με 24-15 του Άρη.

Το Σάββατο το Δημοκρίτειο Κομοτηνής μπαίνει και αυτό στους αγώνες απέναντι στο δυνατό Καματερό (19.00) και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση και αν δεν μπορέσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς να ηττηθεί με λιγότερα από 9 τερματα που ηττηθηκε ο Άρης ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας τους σε πιθανή  ισοπαλία με τους Θεσσαλονικείς την Κυριακή.

Το Δημοκρίτειο θα ταξιδέψει το Σάββατο για το Βόλο με τον Ιορδάνη Γιαννακού και τον Νίκο Γιαννούλα να παίρνουν μαζί τους για τους 2 αγώνες τις Αθανασία Σαββαλάκη, Δήμητρα Σαββαλάκη, Μαντλένα Σαρνταρίδου, Τζένη Δαδάκου, Ελένη Βελισσάρη, Λεοντία Παναγιωτάκη, Μιχαέλα Ξιφώλη, Φανή Λαμπροπούλου, Σωτηρία Κροκίδα, Άννα Απαζίδου και Πανδώρα Κόρρα.

Η ομαδα της Κομοτηνής που έχει μόλις 1 χρόνο ιστορία θα αντιμετωπίσει στο τουρνουά αυτό δυο ομαδες που έχουν παίξει χρόνια στην Α1 κατηγορία.  Η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης μετράει 13 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία με τελευταία την περίοδο 2010 – 11, ενω ο ΓΑΣ Καματερού, που φέτος για πρώτη φορά αγωνίστηκε στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας, έχει αγωνισθεί άλλες δύο χρονιές στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2012-13 και πέρισυ.