Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τον Ιωνικό Ιωνίας υποδέχεται στην Κομοτηνή η ΑΕΚ θέλοντας τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο στη Β’ Εθνική. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση (ειδικά στο δεύτετρο ημίχρονο) και νίκη επί του Ζέφυρου, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της, Σωτήρη Κοκκινόπουλο, να χρησιμοποιήσει ακόμα και τους πολύ νεαρούς παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η ΑΕ Κομοτηνής είχε επικρατήσει με 72-75. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντόγκας και Χατζηχαρίσης από το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Στη Θεσσαλονίκη με τη Νεάπολη αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 24 πόντους από τον Παναθλητικό, σε ένα εξ αρχής δύσκολο παιχνίδι και θα παλέψει για τη νίκη, θέλοντας να επστρέψει μετά από 4 αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο ΓΑΣ Κομοτηνή είχε νικήσει με 82-58. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Παζώλης και Λελούδας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Μακεδονικός (Καρακώστας-Κοντογιάννης (Γιαβρής))

Κ.Γ. Επταπύργιου:  Παναθλητικός – Αστέρας Καβάλας (Κέτουλας-Μπαρδάς (Λαδόπουλος))

Κ.Γ. Νεάπολης:  ΣΑΠΚ Νεάπολης – ΓΑΣ Κομοτηνή (Παζώλης-Λελούδας (Τοζακίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Ιωνικός Ιωνίας (Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Γκουρτσιλίδης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Ορφέας Ν. Σκοπού (Παπαθωμά-Γεωργούλης (Βαφείδης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Νέα Μουδανιά (Λάλλα-Γιαννούλης Αναστ. (Παραλικίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αγ. Βαρβάρα – Ακτή Ζέφυρος (Κολοκυθάς-Γιαννούλης Στ. (Σαλικίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ