Το είδαμε και αυτό σε γήπεδο της Θράκης! Ματαιώθηκε αγώνας λόγω ακούρευτου χόρτου και έλλειψης γραμμών!

 

Για έναν ασυνήθιστο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης μεταξύ των ΑΟ Νέας Καλλίστης και Αετού Μίσχου που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Συγκεκριμένα, το ματς δεν έγινε διότι ο διαιτητής… δεν έβλεπε τις γραμμές του γηπεδου.

Όχι, δεν είχε μυωπία. Το γήπεδο της Νέας Καλλίστης, που βλέπετε στη φωτογραφία από το RodopiSports, κρίθηκε ακατάλληλο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα από τον διαιτητή Χαμαλίδη, καθώς οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου ήταν δυσδιάκριτες και το χόρτο έπρεπε να ήταν κουρεμένο καθώς το μήκος του έχει ξεπεράσει το όριο, στο οποίο θα μπορούσε να παιχτεί μπάλα.

Μετά την απόφαση του διαιτητή υπήρξε ένταση στο γήπεδο με τις δυο ομάδες να μη θέλουν να δεχτούν την απόφαση και κυρίως η ομάδα της Καλλίστης, που ως γηπεδούχος έφερε και την ευθύνη να είναι το γήπεδό της σε καλή κατάσταση. Παρά τις διαμαρτυρίες, ο αγώνας ματαιώθηκε και κατοχυρώθηκε στον Αετό Μίσχου με 0-3 ανευ αγώνα.

Θυμίζουμε κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και σε αγώνα πρωταθλήματος ακαδημιών Κ20 ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΚ όπου και εκεί το παιχνίδι δεν έγινε λόγω έλλειψης γραμμων και κουρεμένου χόρτου. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ