Με «βαριά» ονόματα το πάνελ των ομιλητών στην εκδήλωση προς τιμήν του Χρήστου Πανόπουλου

 

Πλησιάζει η στιγμή της βράβευσης του Χρήστου Πανόπουλου για την προσφορά του στον αθλητισμό και συνολικά στην περιοχή της Θράκης, που προετοιμάζει με ιδιαίτερη ευλάβεια το τελευταίο διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.

Ως γνωστόν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Elisso (το παλιό Ξενία), σε μια αίθουσα που χωράει 500 άτομα και εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει όλον τον κόσμο που θα θελήσει να την παρακολουθήσει.

Παρούσα θα είναι φυσικά η ομάδα της Ξάνθης αλλά και σύσσωμος ο σύλλογος παλαιμάχων, με τον πρόεδρό του Μπάμπη Χατζημεστή. Την τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Πανόπουλο θα απονείμει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, θα είναι όμως παρόντες φυσικά ο δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο μητροπολίτης Παντελεήμων και οι λοιπές αρχές του τόπου.

Η εκδήλωση συμπίπτει με την συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση του ΑΟΞ, με πάνω από τα μισά χρόνια του να μετέχει στα μεγάλα σαλόνια του πρωταθλήματος χάρη στον Χρήστο Πανόπουλου. Σε αυτήν, πέραν της βράβευσης, θα μιλήσει φυσικά ο ίδιος ο Πανόπουλος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, θα υπάρξουν και εκλεκτά μέλη όχι μόνο της τοπικής αλλά και της ελληνικής κοινωνίας που θα μιλήσουν για την προσφορά του.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, μεταξύ αυτών που θα μιλήσουν για την προσφορά του Χρήστου Πανόπουλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην πόλη της Ξάνθης και γενικότερα στην Θράκη, θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης, ο καθηγητής του ΔΠΘ και επικεφαλής γιατρός των Εθνικών Ομάδων Γιώργος Γκοντόλιας αλλά και ο κομοτηναίος στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην  αρχηγός ΓΕΣ αλλά και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός ξανθιώτης δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον ξανθιώτη επιθυμεί να παραστεί, καθώς είναι ανοιχτή η εκδήλωση για το κοινό, ενώ όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβούν μέσα από το ThrakiSportS.