Super League: Η θερμή υποδοχή που επιφύλασσε ο Κώστας Φλίσκας στον Τάσο Παπάζογλου

 

Στον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου ένας πρώην παίχτης της ομάδας της Θράκης, ένας παίχτης που μάλιστα έγραψε το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της Ξάνθης, αφού ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου που πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδα του Παναιτωλικού, όπως αρκετοί θυμούνται είχε έρθει τον Ιανουάριο της σεζόν, που η Ξάνθη κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το Σάββατο επέστρεψε στα Πηγάδια, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος, με τον αρχηγό της Ξάνθης Κώστα Φλίσκα να του επιφυλάσσει μια όμορφη υποδοχή.

Πριν την επίσημη είσοδο, λοιπόν, των δύο ομάδων στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται πολλές φορές οι παίκτες των δύο ομάδων ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες, πόσω μάλλον όταν βρίσκονται σε… γνωστά «λημέρια» με παλιούς γνώριμους, όπως ο Τάσος Παπάζογλου. Μια τέτοια στιγμή υπήρξε και στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό, αφού ο αρχηγός της Ξάνθης Κώστας Φλίσκας αντάλλαξε κάποια λόγια με τον Τάσο Παπάζογλου, ενώ αγκαλιάστηκαν κιόλας, όπως δείχνει και η φωτογραφία.