Super League: Με ασκήσεις σε δύο γκρουπ ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για την Τρίπολη

 

Με τους παίκτες της Ξάνθης χωρισμένους σε δύο γκρουπ ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Τετάρτης ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική. Νωρίτερα στην προβολή DVD από προηγούμενες αναμετρήσεις, το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε φάσεις, εστιάζοντας την προσοχή των παικτών σε συγκεκριμένες στιγμές, ενώ παράλληλα έδωσε τις οδηγίες του.

Ο Κασά Καμαρά που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι έφτασε στο όριο των καρτών στο πρωτάθλημα και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στις αναμετρήσεις με τη Λάρισα εκτός έδρας για την 29η αγωνιστική και με την Βέροια την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στα Πηγάδια.

Αντίθετα για το παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη υπολογίζονται κανονικά οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Χρήστος Λισγάρας, που εξέτισαν την αγωνιστική της ποινής τους, με τον πρώτο ωστόσο να έχει άλλη μία, αυτή με αντίπαλο τη Βέροια.