Στον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου για το γήπεδο

 

Στην Αθήνα για συναντήσεις που είχαν και έντονο αθλητικό ενδιαφέρον βρέθηκε την Πέμπτη ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Συγκεκριμένα, έγινε δεκτός από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, από τον οποίο είχε ζητήσει ακρόαση για να του παραθέσει το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου και την ανάγκη αναβάθμισής του, με δεδομένο ότι η ΑΕΔ είναι πρώτο φαβορί για να ανέβει στην Γ’ Εθνική και θα χρειαστεί μια εκσυγχρονισμένη έδρα για να παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Ο κ. Πατσουρίδης ζήτησε από τον υφυπουργό να αναζητήσεις τρόπους χρηματοδότησης από τα προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της ανακατασκευής του χλοοτάπητα αλλά και των αποδυτηρίων, που υπάρχουν από την δεκαετία του ’60 χωρίς ποτέ να έχουν εκσυγχρονιστεί.

Αν και τα στάδια έχουν περάσει πλέον στους Δήμους, ο υφυπουργός Αθλητισμού αντιλαμβανόμενος την ανάγκη να υπάρχουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς χώροι άθλησης στις ακριτικές περιοχές και πόσω μάλλον σε μια πόλη που έχει βγάλει έναν Κώστα Γκατσιούδη, υποσχέθηκε να εξετάσει το ζήτημα και να αναζητήσει τρόπους ώστε να βοηθηθεί ο Δήμος Διδυμοτείχου.

Νωρίτερα, με την αφορμή της παρουσία του στην Αθήνα, ο κ. Πατσουρίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με το ηγετικό δίδυμο του ΣΕΓΑΣ, τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα και πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας στίβου Βασίλη Σεβαστή.

Ειδικά ο τελευταίος εκθείασε την πόλη που ανέδειξε τον κορυφαίο έλληνα ακοντιστή όλων των εποχών και έναν από τους δέκα κορυφαίους διαχρονικά παγκοσμίως και υποσχέθηκε και από την δική του πλευρά να κάνει ο ΣΕΓΑΣ ό,τι περνάει από το χέρι του, με την ευχή το Διδυμότειχο να αναδείξει και άλλους Γκατσιούδηδες στο μέλλον.