Χρώσταγε μέχρι και για το… χόρτο ο Πανθρακικός! Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ομάδας της Κομοτηνής

 

Μέχρι και για το… χόρτο χρώσταγε ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν είχε εξοφλήσει το κόστος για τον χλοοτάπητα του ΔΑΚ Κομοτηνής, που βάσει της σύμβασης που είχε με τον Δήμο Κομοτηνής για την παραχώρηση του γηπέδου, όφειλε να πληρώνει η ομάδα.

Το αποτέλεσμα είναι η εταιρεία που είχε αναλάβει τον εκσυγχρονισμό του χλοοτάπητα, δημιουργώντας τις συνθήκες να μην θυμίζει πλέον χωράφι ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής, να αναγκαστεί να ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, απόντος του Πανθρακικού που δεν εκπροσωπήθηκε. Η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής, πράγμα που σημαίνει ότι από εκεί θα μπορέσει (αν μπορέσει) να εξοφληθεί η εταιρεία για το χρέος της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια είχαν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα με τις πλημμύρες στο ΔΑΚ Κομοτηνής εξαιτίας και της ανυπαρξίας αποστραγγιστικού συστήματος, με αποτέλεσα να φτάσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής ένα φορτηγό με λωρίδες χορτοτάπητα και να αρχίσουν τα μπαλώματα στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κομοτηνής είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον ομάδα στην πόλη για να τον εκμεταλλευθεί. Και η εταιρεία που τον τοποθέτησε και είχε αναλάβει την συντήρησή του, έμεινε απλήρωτη.

Η απόφαση της ΕΕΑ: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: (…)  2.Αίτηση της εταιρείας «HELLASOD A.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.   ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».