Αποβλήθηκε από το Survivor ο Θρακιώτης μάνατζερ ράγκμπι! Οι αναφορές του για Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη στον… Νίκο Χατζηνικολάου (+video)

 

Παρελθόν από το Survivor είναι ο Πάνος Αργιανίδης, ο γνωστός σε όλους μας πλέον μάνατζερ ράγμπι, που όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS έλκει την καταγωγή του από την Θράκη και μάλιστα είχε συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι Deal του Χρήστου Φερεντίνου εκπροσωπώντας το νομό Ξάνθης.

Ο Αργιανίδης είχε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους άλλους δύο συμπαίκτες του και ανακοινώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει κάπως πιο πρόωρα από ό,τι και ο ίδιος σχεδίαζε στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος, είχε εμφανιστεί τον Νοέμβριο του 2015 στο κοινό της εκπομπής «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία τότε μεταδιδόταν από το Star Channel και μάλιστα είχε απευθύνει ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι, καθώς αυτή είναι η ιδιότητα που έχει δηλώσει στο παιχνίδι του Survivor, στην εκπομπή εκείνη είχε δηλώσει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι όταν του δόθηκε ο λόγος από τον Χατζηνικολάου, έσπευσε να αναφερθεί στην θρακιώτικη καταγωγή του.

«Ονομάζομαι Αργιανίδης Παναγιώτης, κατάγομαι από την όμορφη Ξάνθη και την πολύ όμορφη Αλεξανδρούπολη», είχε ξεκινήσει τότε την τοποθέτησή του, πριν θέσει το ερώτημά του προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Δείτε το βίντεο για να μάθετε όσα είχε ρωτήσει τότε…