Volley League: Με φόρα από τον Έβρο, απέκλεισε Κηφισιά και απειλεί Ολυμπιακό ο Δεληκώστας

 

Ο Κώστας Δεληκώστας κατάφερε με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τέλος, να φέρει τον Παμβοχαϊκό, ένα εξ ολοκλήρου δικό του δημιούργημα, στην τελική τετράδα.

Η ομάδα του Βραχατίου μετά την ώθηση που πήρε από τις δύο νίκες επί ΑΟ Ορεστιάδας και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Έβρο, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά με την Κηφισιά, την οποία και απέκλεισε σε δυο νίκες.

Πλέον ο Παμβοχαϊκός και ο Κώστας Δεληκώστας περιμένουν να απειλήσουν στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό, τον οποίο απαλλαγμένος από οποιοδήποτε άγχος, ο Δεληκώστας χαρακτήρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

«Με τον Ολυμπιακό έχουμε λίγες πιθανότητες, στόχος μας είναι να κάνουμε δύο παιχνίδια στο Βραχάτι. Αν γίνει αυτό θα είμαστε ευχαριστημένοι, από κει και πέρα μετά θα μπορούμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε στο volleynews ο Δεληκώστας.

Και πρόσθεσε ο Εβρίτης προπονητής: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αν και επιμένω οτι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα με τον  Τσούπκοβις. Θεωρούσα ότι ο ΠΑΟΚ  θα εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Ολυμπιακού και θα γίνει πιο δυνατός, αλλά δεν αντιστάθηκε μέχρι στιγμής».