Με τον Μάκη Καλαρά εκπροσωπείται η Κομοτηνή στο Βίκος Street Relays που ξεκινά από την Γλυφάδα

 

Από τη Γλυφάδα θα παρθεί η πρώτη σκυτάλη για το φετινό Βίκος Street Relays, τη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, τους μοναδικούς αγώνες με αθλητικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, οι οποίοι έχουν φιλοξενηθεί και στην Κομοτηνή.

Η Κομοτηνή ωστόσο δε είναι ούτε τη φετινή χρονιά μέσα στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες σκυταλοδρομιών, αφού την θέση της την κέρδισε η Καβάλα. Παρόλα αυτά, η όλη διοργάνωση θα έχει κάτι από Κομοτηνή, καθώς μέλος της Bίκος Running Team είναι ο παραολυμπιονίκης, Μάκης Καλαράς, ο οποίος είναι μέλος του Περπατώ και του Ηρόδικου.

Μάλιστα, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα σε όλους τους συμμετέχοντες τόνισε κατά την συνέντευξη Τύπου για την πρώτη διοργάνωση της προσεχούς Κυριακής,ενθυμούμενος τον πρώτο αγώνα στην Κομοτηνή που συμμετείχε με τον σύλλογο “Περπατώ”, τέσσερα χρόνια πίσω: «Αφού μπορώ εγώ, μπορεί ο καθένας. Αυτό είναι το μήνυμα. Στους αγώνες δρόμου όλοι μπορούν να τρέξουν», ενώ παράλληλα στάθηκε στην στήριξη των Βίκος Street Relays στα παιδιά με αναπηρία.

Ο σύλλογος  «Ερμής 1877» μαζί με τον Δήμο Γλυφάδας έχουν αναλάβει τη διοργάνωση, με στόχο την ενίσχυση του “Make-A-Wish”, η οποία θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου και θα ξεκινήσει από τη παραλία της Γλυφάδας, μπροστά στο παλιό Δημαρχείο.  Οι υπόλοιπες πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις σκυταλοδρομίες Βίκος Street Relays φέτος είναι οι: Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Πειραιάς, Πάτρα.

Στη συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση της Γλυφάδας, πέραν του Μάκη Καλαρά και φυσικά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, βρέθηκαν η γενική διευθύντρια του «Make-A-Wish» Ελλάδος Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Πόλο  Αλεξάνδρα Ασημάκη, η πρωταθλήτρια της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της εταιρίας Βίκος, ονομαστικού χορηγού των αγώνων, κυρία Νατάσα Κρέντζ.