Ψυχάρες! Μεγάλη νίκη στην Πολίχνη του ΓΕΛ Σουφλίου στο ται μπρέικ επί του πανίσχυρου Ελληνικού Κολλεγίου

 

Το ΓΕΛ Σουφλίου είναι πολύ κοντά στο φάιναλ φορ αφού νίκησε το πανίσχυρο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με 2-1 σετ, μια ομάδα που αγωνίζεται με παίκτες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με τον Πήγασο Πολίχνης.

Το πρωτο σετ ήταν μονόλογος για το σχολείο της Θεσσαλονίκης που εχοντας κορυφαίους τους Ζαίμη και Καπετανίδη το κατέκτησε πολύ εύκολα με 25-14 με το λύκειο του Σουφλίου που στην ουσία είναι η ομάδα του Εβρου Σουφλίου συν τον Μούχλια που αγωνίζεται από φέτος δανεικός στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο δεύτερο σετ όμως τα παιδιά από τον Έβρο παίζοντας με ψυχή κατάφεραν να κυριαρχήσουν και παίζοντας φοβερή άμυνα και έχοντας πολλοι καλους τους Μούχλια και Κεσούδη καταφεραν να ισοφαρίσουν τα σετ σε 1-1 κατακτώντας το με 19-25 με άσο του Βαγγέλη Κεσούδη.

Στο συναρπαστικό ται μπρεικ αφού ο νικητής στα σχολικά είναι στα δύο σετ το Σουφλί ήταν εκπληκτικό κάνοντας την μεγάλη ανατροπή αφού έχανε με 3-8 και 5-9, ωστόσο βρήκε το σθένος και πέρασε 12-10 μπροστά και το κατέκτησε 15-13 παίρνοντας την μεγαλη νικη με 2-1 σετ. Πλεον η ομάδα περιμένει την ομάδα της Κοζάνης. Τα σετ: 17-25, 25-19 και 15-13.

ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Κάβουρας): Ι. Αλεξούδης, Κ.Αλεξουδης, Γκουδούλας,  Μούχλιας, Σ. Παπαδημητρίου, Χ. Παπαδημητρίου, Κεσούδης,  Ντούμας, Πανταζής, Σαρδανίδης, Τσιαμήτας (λ), Κάβουρας, Κάλφας (λ).

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ (Κεχαγιάς):  Στεφανίδης, Γαβαλάς, Παυλίδης (λ), Σκλόπης, Καλαγασίδης, Ανδριανίδης, Σδρακάκης, Τερζής, Κωνσταντίνου, Φραγκουλίδης, Ζαίμης, Κονιόρδος, Τσιάβρας (λ), Καπετανίδης