Πλήρωσε στον Πανιώνιο την ρήτρα για τον Σιώπη ο Ολυμπιακός αλλά ίσως πάει αντί για Πειραιά στο… εξωτερικό

 

Πολλά ακούστηκαν γύρω από αυτή την υπόθεση και το μόνο σίγουρο ήταν ότι αργά η γρήγορα το θέμα Μανώλη Σιώπη θα “ξεκαθαρίσει” με τον Εβρίτη διεθνή μέσο να ντυνεται στα ”ερυθρόλευκα” αλλά χωρίς να είναι σίγουρο αν θα τα φορά, αφού φήμες τον στέλνουν σε Βέλγιο ή Ολλανδία.

Ο μάνατζερ του έβριτη ποδοσφαιριστή, Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε συνέντευξη του στον Σπορ FM αποκάλυψε πώς ο Ολυμπιακός έχει ήδη πληρώσει τον Πανιώνιο και τη σχετική οψιόν ώστε να επιστρέψει στο μέλλον ο Σιώπης στην ομάδα του Πειραιά.

Όπως όλα δείχνουν αυτό δε θ’ αργήσει να γίνει και πιθανόν ο νεαρός αμυντικός να αποχαιρετήσει τη ”Πλατεία” το Καλοκαίρι και να κατηφορίσει προς Πειραιά και Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μάνατζερ Γιάννη Ευαγγελόπουλου: «Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πληρώσει τη συμφωνημένη αποζημίωση στον Πανιώνιο. Το ποσό που είχαν συμφωνήσει για μελλοντική επιστροφή του Σιώπη στην ομάδα του Πειραιά».

Δημοσίευμα όμως του gazzetta θέλει τον Σιώπη να αποκτάται από τον Ολυμπιακό, ωστόσο να μην είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον Πειραιά, αφού πιθανότατα να δωθεί δανεικός στο Βέλγιο ή την Ολλανδία, όπως ο Δημήτρης Γούτας και ο Κολοβός.

Λίγες μήνες έμειναν ακόμα για την λήξη του πρωταθλήματος, οπότε θα γίνει γνωστό που θα συνεχίσει ο Μανώλης Σιώπης.