Κύπελλο Ερασιτεχνών: Με τεσσάρα επί της Προσοτσάνης η ΑΕ Διδυμοτείχου στην επόμενη φάση

 

Με εμφατικό τρόπο, επιτυγχάνοντας τέσσερα γκολ σε βάρος της κυπελλούχου Δράμας Προσοτσάνης, η ΑΕ Διδυμοτείχου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Δύο γκολ για τους κυπελλούχους Έβρου και πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πέτυχε ο Στέφανος Πετρόπουλος, που άνοιξε και έκλεισε το σκορ ενώ ενδιαμέσως βρήκαν δίχτυα και οι Χρηστος Γιαννόπουλος και Σεργκέι Αγγελακάκης. Από την άλλη, οι Δραμινοί ουσιαστικά μόνο σε μία περίπτωση απείλησαν την εστία του Κυριακίδη με στημένη φάση, αλλά ούτε και τότε πέτυχαν το γκολ της τιμής.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, έπειτα από στημένη φάση και συγκεκριμένα αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη, ο Πετρόπουλος άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Πριν το ημίωρο ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ΑΕΔ με τον αρχηγό και πρώτο της σκόρερ Χρήστο Γιαννόπουλο, που έκανε κεφαλιά προς τα… πίσω μετά από κόρνερ του Γωνιάδη και απλοποίησε τις καταστάσεις για τους πράσινους του Έβρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σεργκέι Αγγελακάκηςς ήταν εκείνος που ανέβασε μόλις στο τέταρτο λεπτό το δείκτη του σκορ στο 3-0 με μακρινό εκτός περιοχής σουτ, κλειδώνοντας την πρόκριση. Από εκείνο το σημείο η ΑΕΔ έκανε διαχείριση δυνάμεων, με άνεση κράτησε το μηδέν και λίγο πριν το τέλος ο Πετρόπουλος, που είχε ανοίξει τον λογαριασμό, τον έκλεισε με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (78′ Καΐσας), Τζανετάκος, Κοτζά, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης (62′ Καζάλας), Μαμρικισβίλι, Γωνιάδης (74′ ‘Αχπα), Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λάλας): Καρίπης, Μπ. Αθανασιάδης, Παπαμιχαήλ, Γεωργιάδης  (60΄ Σαμαράς), Αστερίου, Φερφέρης, Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Καλαϊτζής, Περσιανλής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ