«Εθνικάρα θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου»! Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Παλέντζα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης

 

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Εθνικός έκλεισε τη φετινή του χρονιά στη Volley League με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε. Ανάμεσα στους παίκτες που αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά είναι και ο Νίκος Παλέντζας.

Ο νεαρός βολεϊμπολίστας του Εθνικού, μετά από μια άκρως επιτυχημένη και παραγωγική χρονιά στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όλους όσους τον στήριξαν στη χρονιά που πέρασε. Μέσα από την ανάρτηση του εκτός από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του, είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Σάκη Μουστακίδη που όπως αναφέρει του «άλλαξε μυαλά και σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο».

Το μέλλον του Νίκου Παλέντζα στον Εθνικό είναι μετέωρο από την στιγμή που έκανε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και από την ανάρτηση του φαίνεται ότι του χρόνου ίσως δε θα συνεχίσει τη καριέρα του στην εβρίτικη ομάδα, αν και πιθανότητες μέχρι στιγμές είναι μοιρασμένες στο να παραμέινει στην ομάδα ή οχι.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης του:

«Απο τις αγαπημένες μου χρονιές φέτος ένα μεγάλο ευχαριστω στον κόσμο που ήταν το κάτι αλλο, στους συμπαίκτες μου και στον άνθρωπο που ειναι η αιτία που άλλαξα μυαλα και σαν παίκτης αλλα και σαν άνθρωπος και πολλές φορές ειναι λόγος και κίνητρο να παίζεις για τον ίδιο , τον Σακη Μουστακίδη. Εθνικαρα θα εισαι για πάντα στην καρδιά μου ! Ευχαριστω και παλι.»