Volley League: Το ευχαριστώ του Σάκη Μουστακίδη για την «επιτυχημένη» φετινή πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Μια πετυχημέη χρονιά ολοκλήρωθηκε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά τον αποκλεισμό από το ΠΑΟΚ στην προημιτελική σειρά με 0-2 και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σάκη Μουστακίδη: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και μέχρι σε ένα σημείο το καταφέραμε. Από τη στιγμή που πήραμε το 1ο σετ οι παίκτες μου πιέστηκαν για το κάτι παραπάνω, μέναμε κοντά στο σκορ αλλά ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες λύσεις ως ομάδα. Κλείνει μία επιτυχημένη χρονιά για τον Εθνικό. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, στον κόσμο και όσους βοήθησαν εφέτος».

Από την άλλη ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στα ημιτελικά της Volley League και παλιός πάικτης της Ορεστιάδας Χόρχε Ελγκέτα τόνισε: «Στην αρχή αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τον Εθνικό. Ξέραμε πως ο Εθνικός είναι καλή ομάδα και ιδιαίτερα στο γήπεδο του θα πιέσει. Είχαμε κι εμείς κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά στη συνέχεια βελτιθήκαμε αλλάζοντας την τακτική μας και την οργάνωση του παιχνιδιού. Πιέσαμε στο σερβίς κάναμε καλή και μπλοκάραμε τον Εθνικό. Νικήσαμε δίκαια και προκριθήκαμε στους ημιτελικούς με δύο νίκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τη συνέχεια και για την ψυχολογία. Πιστεύω πως από αγώνα σε αγώνα θα παίζουμε όλο και καλύτερα».