Σοκ από την αυτοκτονία(;) 55χρονου γυμναστή, παράγοντα ιστορικής ομάδας της Θράκης και πατέρα διεθνούς της Εθνικής Ομάδας

 

Σοκ προκαλεί στην Κομοτηνή αλλά και σε ολόκληρη την Θράκη ο θάνατος 55χρονου γυμναστή, που το τελευταίο χρονικό διάστημα εργάζονταν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

Σκοτώθηκε στις 11.10 το πρωί της Τρίτης όταν από άγνωστη αιτία βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή της παλιάς πρυτανείας. Οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα, με τις αρχικές πληροφορίες να εστιάζουν στην πρώτη εκδοχή.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον άνδρα που ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά (εναν γιο και δυο κόρες). Όλα τα είχε στρέψει στον αθλητισμό. Μάλιστα το ένα από αυτά, το μικρότερο, είναι σταθερά το τελευταίο διάστημα στέλεχος της Εθνικής Ομάδας σε δημοφιλές άθλημα.

Όπως προαναφέρθηκε, ο 55χρονος άνδρας ήταν γυμναστής αλλά στο όχι μακρινό παρελθόν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε ιστορική ομάδας της πόλης της Κομοτηνής ως παράγοντας. Στην συγκεκριμένη ομάδα είχε δελτίο και ένα ακόμα από τα παιδιά του, που σπούδαζε μάλιστα στο ΤΕΦΑΑ και είχε προαναγγελθεί ότι θα αναλάβει προπονητής στις ακαδημίες της.

Το περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία της Κομοτηνής αλλά και όλης της Θράκης, καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή οικογένεια, ιδιαίτερα στον αθλητικό κόσμο της πόλης, αλλά όχι μόνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here