Κύπελλο Ερασιτεχνών: Με σημαντικές απουσίες και με 14αδα ανάγκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στην Χρυσούπολη

 

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στην Χρυσούπολη για την Α’ φαση του Κυπελλου ερασιτεχνων εναντίον του Κυπελλούχου Καβάλας Κεραυνού Πέρνης η κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δίγκας έχει αρκετα προβλήματα αφού θα απουσιάζουν οι Γιαπρακτσής, Τσαγκαλίδης, Αθανασίου, Αραμπατζής, Ζουμπιάδης, Εφτούν και Πότσης με αποτέλεσμα να παρατάξει την ομάδα στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αποστολή δεκατεσσάρων ή 15 ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα η αποστολή θα αποτελείται από τους Δεληγιάννη, Λεβεντέλη, Ταμάμη, Ξενάκη, Μητρούση, Κυπιρτόγλου, Μιχαλαγγέλης, Στοΐνοβιτς, Μουρατίδη, Μαδούρα, Βοργιατζίδη, Φλεγγα, Ερκάν και έναν ίσως από τις ακαδημίες.

Θυμίζουμε ο νικητής της συνάντησης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή της αναμέτρησης ΑΕ Διδυμοτείχου με Προσοτσάνη.

Θυμίζουμε των αγώνα  Κεραυνός Πέρνης-ΠΑΟΚ Κοσμίου όπως ΑΕ Διδυμοτείχου- Προσοτσάνη και Άρης Αβάτου- Ελπίδα Σκουτάρεως θα καλυφθούν ζωντάνα όπως κάνει σε όλα τα αθλήματα το ThrakiSportS (16:00 LIVE ThrakiSportS)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ