ΕΠΣ Έβρου: Παρουσιάστηκε από Στοΐνοβιτς, Κάντα και Μπολοβίνη το πλάνο της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου με μια καλοκαιρινή έκπληξη!

 

Εκδήλωση της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου για την ενημέρωση των γονέων για το παρελθόν για το παρόν και το μέλλον της Ακαδημίας έγινε σε γνωστο ξενοδοχείο του Διδυμοτείχου όπου μίλησαν οι Ζόραν Στοΐνοβιτς, Θόδωρος Κάντας, Φίλιππος Μπολοβίνης και ο υπεύθυνος του όλου σχεδίου Βασίλης Μπισιρόπουλος.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς και ανέλυσε στους γονείς για την μεγάλη εξέλιξη των παιδιών που φοιτούν στη σχολή ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ Ισαάκιου, τον λόγο έπειτα έλαβε ο Θόδωρος Κάντας ο οποίος ανέλυσε με τη σειρά του πως θα λειτουργήσει η σχολή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας και συνέχισε ο νέος στην ακαδημία ο Φίλιππος Μπολοβίνης πρωην προπονητής στον Πανθρακικό, όπου ανέλυσε το επίπεδο των τερματοφυλάκων που είχε την ευκαιρία να προπονεί εδώ και μία εβδομάδα.

Το λόγο τέλος πήρε ο Βασίλειος Μπισιρόπουλος υπεύθυνος της ακαδημίας, όπου ανέφερε το πρόγραμμα λειτουργίας της Ακαδημίας μας από Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα αλλά και τι μέλλει γενέσθαι για τους επόμενους μήνες λειτουργίας της Ακαδημίας.

Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι η ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου θα συνδιοργανώσει μαζί με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνης μεγάλο καλοκαιρινό τουρνουά στην Θάσο από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου.