ΕΠΣ Έβρου: “Περίπατος” του Ορέστη Ορεστιάδας με τεσσάρα στις… φανέλες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα ίσως στις πιο βαριές φανέλες του πρωταθλήματος ο Ορέστης Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής έκανε ένα ακόμη “περίπατο” επικρατώντας με 4-1 του ανανεωμένου φέτος Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Ορέστης ήταν καλύτερος στο πρωτο μέρος, και σύμφωνα με το μπλογκ orestisorestiadast, από όπου και η φώτο, προηγήθηκε στο 11′ με τέρμα του Παναγιώτη Καστρινού με σουτ έξω από την περιοχή και με τον ίδιο πάικτη διπλασίασε τα γκολ του λίγο προν το ημίχρονο με γυριστή κεφαλιά στο 44΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ανέστη Παπαγιαννίδη. Μάλιστα ειχε και δυο δοκαρια στο 20′ με τον Καστρινο και στο επόμενο λεπτό με τον Παπαγιαννίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός του Σάκη Παπαράδη, μπήκε στο παιχνίδι με τέρμα στο 49′ ωστόσο ο Χρύσανθος Μεμούρης με δύο τέρματα στο 56΄ με πλασέ μετά από σουτ του Παπαγιαννίδη και στο 61΄ μετά από ατομική προσπάθεια). Ντεμούτο για τον Ορέστη έκανε ο 15χρονος Αντώνης Βλάχος όταν στο 80΄ αντικατέστησε τον Οτέμπερη. Με την νικη του αυτη ο Ορέστης εφτασε τους 48 βαθμούς, δυο λιγότερους από το Διδυμότειχο ενω ο Εθνικός έμεινε στους 23 και στην εκτη θέση.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ