Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Την Ευρώπη Πευκοχωρίου υποδέχεται στο Εύμοιρο η Ασπίδα Ξάνθης, που πραγματοποιεί πολύ καλό δεύτερο γύρο. Η Ασπίδα νίκησε την περασμένη αγωνιστική στη Χαλκιδική τον Πολύγυρο και θα έχει και πάλι ως μοναδική απουσία αυτή του αρχηγού Γιάννη Στεφανίδη, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο. Αντίθετα ο Γιώργος Ασημάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού στον Πολύγυρο και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Οι υπόλοιποι 11 είναι οι Γρούδος, Καραμπίνης, Κουτσογιάννης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Μασμανίδης, Μανδαλάκης, Πετς, Ντεμάι, Τσιαβές και Τσουράπας.

Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη έχει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ζέφυρο και θα παλέψει για τη νίκη θέλοντας να μείνει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κομοτηνής την προηγούμενη αγωνιστική είχε νικήσει εντός έδρας τα Νέα Μουδανιά. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες οι παίκτες δούλεψαν αρκετά για αυτό το παιχνίδι, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν και τα λάθη που έκαναν στον προηγούμενο αγώνα.

Δύσκολο αγώνα δίνει και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθλητικό, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμος με την ΑΕ Κομοτηνής. Οι παίκτες του ΓΑΣ αγωνίζονται πλέον χωρίς άγχος και έχουν σαν στόχο να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική. Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ ηττήθηκε από τους πρωτοπόρους Ικάρους Σερρών, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες να θέλουν και σήμερα ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου μέρους στις Σέρρες.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη την Πυλαία, έχοντας παράλληλα το μυαλό και στη Δράμα και την αναμέτρηση των Τιτάνων με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η Ασπίδα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη και στα δύο παιχνίδια που απομένουν, ενώ παράλληλα θέλει και μία ήττα της ομάδας της Δράμας για να τερματίσει στην 9η θέση. Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για την Ασπίδα, η οποία ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με 9 παίκτριες και συγκεκριμένα τις Καραλίδου Βίκυ, Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλή, Κουτρουβέλη, Μεχμέτ Ουστά, Γκιργκίζα, Παπαχρυσοβέργη, Χαλκίδου και Σουλιώτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ