LIVE η Γ’ Εθνική: Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης και ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης και ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στους αγώνες Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης και ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών. To ThrakiSportS παράλληλα θα σας ενημερώνει και για την εξέλιξη στα άλλα  ματς του πρώτου ομίλου ης Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τα δύο γήπεδα και μεταδίδει.

Ώρα 15:15  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:20  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:25  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:30 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:35  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:36 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τα πρώτα στοιχεία από τα γήπεδα της Αριδαίας και της Νάουσας, αρχής γενομένης από τις συνθέσεις των ομάδων.

Ώρα 15:40 Για τον Αλμωπό Αριδαίας θα ξεκινήσουν οι: Καραγιαννίδης, Μιχαηλίδης, Παπαζούδης, Μουρατίδης, Αναστασιάδης, Πρέγκου, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Θ., Παπαευθυμίου, Παντελίδης, Αλμπάνης.

Ώρα 15:43 Για τον Ορφέα Ξάνθης ο Παναγιώτης Καμαράκης επέλεξε να ξεκινήσουν οι: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Θεοδωρίδης Χ., Μαλαδένης, Μακράκης, Χιντ Ιμέρ, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Μουμίνογλου, Λαζαρίδης.

Ώρα 15:46 Από την άλλη, στο γήπεδο της Νάουσας η Δόξα Προσκυνητών θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους: Αγγελόπουλος, Φουρκάν, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Τρίχας, Κατσαρός, Δραγανίδης, Κεϊτά, Ανυφαντάκης, Βάσκος.

Ώρα 15:49 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης στη Νάουσα είναι ο κ. Παλιούρας, και θα έχει ως βοηθούς του, τους Νταβέλα και Μιχτατίδη, από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ώρα 15:52 Την ίδια ώρα, τον αγώνα του Ορφέα Ξάνθης στην Αριδαία θα διευθύνει ο κ. Πολυχρόνης, με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μηνούδη από τον σύνδεσμο διαιτητών τη ΕΠΣ Πιερίας.

Ώρα 15:55 Μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων της 23ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής!

Ώρα 16:01 Έναξη στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 16:06 Αναγνωριστικό το πρώτο πεντάλεπτο στους αγώνες των δύο ομάδων της Θράκης. Προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους σιγά σιγά και να απειλήσουν με οργανωμένες επιθέσεις και ο Ορφέας Ξάνθης στην Αριδαία και η Δόξα Προσκυνητών στην Νάουσα.

Ώρα 16:08 Καλή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών στην Νάουσα με τον Βάσκο να πιάνει ένα σουτ, αλλά δυστυχώς να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγιαννίδη.

Ώρα 16:09 Προσπάθησε να απειλήσει και η Νάουσα, αλλά δεν τα κατάφερε με μια κεφαλιά που έγινε εντός περιοχής, αλλά κατέληξε άουτ.

Ώρα 16:12 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Ιμέρ να κάνει ένα σουτ, με «τακουνάκι», αλλά τον αντίπαλο κίπερ να μπλοκάρει.

Ώρα 16:16 Νέα καλή ευκαιρία για την Δόξα! Ο Φουρκάν έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ.

Ώρα 16:20 Μετά τις πρώτες ευκαιρίες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στα δύο γήπεδα, με τις ομάδες να έχουν ισορροπήσει και πάλι το παιχνίδι.

Ώρα 16:23 Ένα κόρνερ για την Νάουσα από δεξιά, προσπάθησε να απειλήσει με μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του κίπερ της Δόξας.

Ώρα 16:30 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των παιχνιδιών του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνολικά: Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Καρδίας  3-0, Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός  3-0, Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός  2-0, ΦΑΣ Νάουσα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0, ΑΕΠ, Βατολάκκου-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-3 α.α., Αλμωπός Αριδαίας-Ορφέας Ξάνθης  0-0

Ώρα 16:35 Το ισόπαλο 0-0 παραμένει και στα δύο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου στο 35ο λεπτό.

Ώρα 16:38 Ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών! Κεφαλιά ψαράκι του Κατσαρού, η οποία όμως έφυγε για λίγο άουτ.

Ώρα 16:41 Οδεύουμε προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα παιχνίδια.

Ώρα 16:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Αριδαία! Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης 0-0!

Ώρα 16:48 Τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου διανύουμε και στην Νάουσα, με το 0-0 να παραμένει.

Ώρα 16:52 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην Νάουσα! ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών 0-0!

Ώρα 16:53 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:54 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:55 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:57 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:59 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:00 Πάμε να δούμε και τα σκορ ημιχρόνου όλων των παιχνιδιών του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνολικά: Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Καρδίας  3-0, Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός  3-0, Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός  3-0, ΦΑΣ Νάουσα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς  1-1, ΑΕΠ, Βατολάκκου-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-3 α.α., Αλμωπός Αριδαίας-Ορφέας Ξάνθης  0-0

Ώρα 17:04 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Αριδαία!

Ώρα 17:09 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και στο παιχνίδι της Δόξα Προσκυνητών στην Νάουσα.

Ώρα 17:12 Καμία σημαντική φάση στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης του Ορφέα στην Αρίδαια. Παραμένει το ισόπαλο 0-0.

Ώρα 17:15 Πανομοιότυπα τα πράγματα και στην αναμέτρηση της Δόξα Προσκυνητών, με την ομάδα της Κομοτηνής βέβαια να πιέζει ψηλά, αλλά να μη μπορεί να πατήσει περιοχή.

Ώρα 17:16 Γκολ στην Αριδαία. Εκτέλεση φάουλ με σέντρα, με τον Παντελίδη να παίρνει μια κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου. Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης 1-0!

Ώρα 17:18 Πολύ καλή ευκαιρία για την Δόξα Προσκυνητών στην Νάουσα. Ο Βάσκος πέρασε με ωραία ατομική ενέργεια δύο αντίπαλους αμυντικούς, πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Καραγιαννίδη.

Ώρα 17:22 Καλή ευκαιρία για τον Αλμωπό, με τον Ρούφο να αποκρούει το τετ α τετ του Παντελίδη.

Ώρα 17:25 Απαντάει στην ευκαιρία του Αλμωπού, ο Ορφέας, με τον Κώστα Θεοδωρίδη που πριν λίγο μπήκε στο παιχνίδι να βρίσκει χώρο για ένα σουτ εντός περιοχής, αλλά την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Ώρα 17:29 Αναγκαστική λλαγή για την Δόξα Προσκυνητών. Ο Καραγιαννίδης μπήκε και αντικατέστησε τον Κελεσίδη.

Ώρα 17:35 Έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και στην Νάουσα και στην Αριδαία, ο Ορφέας προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του γκολ που δέχθηκε και κέρδίζει και πάλι κάποια μέτρα στο γήπεδο, ενώ η Δόξα συνέχιζει να πιέζει ψηλά κυνηγώντας το γκολ της νίκης.

Ώρα 17:39 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής συνολικά που βρίσκονται περίπου στο 80ο λεπτό: Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Καρδίας  3-1, Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός  4-0, Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός  4-0, ΦΑΣ Νάουσα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς  2-1, ΑΕΠ, Βατολάκκου-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-3 α.α., Αλμωπός Αριδαίας-Ορφέας Ξάνθης  0-0

Ώρα 17:43 Καμία αλλαγή στους δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης, το 1-0 παραμένει υπέρ του Αλμωπού Αριδαίας επί του Ορφέα, ενώ η Δόξα συνεχίζει να πιέζει ψηλά κυνηγώντας το γκολ της νίκης.

Ώρα 17:44 Καλή ευκαιρία για την Νάουσα που έχει ανεβεί στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με ένα τετ α τετ, το οποίο όμως δεν απείλησε την εστία της Δόξας.

Ώρα 17:47 Τέλος του αγώνα στην Αριδαία! Δεν τα κατάφερε ο Ορφέας να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε και γνώρισε την ήττα… Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης 1-0.

Ώρα 17:52 Λίγα λεπτά μένουν για το τέλος και της αναμέτρησης στην Νάουσα.

Ώρα 17:57 Τέλος του αγώνα και στην Νάουσα! Η Δόξα πίεσε ψηλά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών 0-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τη μετάδοση των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής. Μείνετε μαζί μας καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια, του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξα Προσκυνητών.