LIVE από την Μίκρα Θεσσαλονίκης ο “τελικός” για τα μπαράζ ανόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός 22-22 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από την Μίκρα Θεσσαλονίκης και από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Μακεδονικό για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, με τον νικητή να εξασφαλίζει την άνοδο στην Α2 Ανδρών. Στην Μίκρα βρίσκεται ο Κώστας Καραγιάννης και μεταδίδει…

Οι πρωταθλητές του 2ου και 3ου υπομίλων του Βορρά, μαχονται για την δεύτερη και προνομιούχα θέση, αφού η έκπληξη των αγώνων ο Αρίωνας Πτολεμαίδας νίκησε και Ασπίδα και Μακεδονικό και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο και έτσι οι δυο μονομάχοι της δεύτερης θέσης έμειναν η ομάδα της Ξάνθης και ο Μακεδονικός.

Ωστόσο η νίκη του Αρίωνα με τέσσερα τέρματα της Ασπίδας έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους Ξανθιώτες, αφού έχουν το μειονέκτημα σε ισοβαθμία από τον Μακεδονικό που έχασε με 2 τέρματα από την ομάδα της Πτολεμαίδας και έτσι χρειάζονται μόνο νίκη στο παιχνίδι της Μίκρας ‘ωστε να πάρουν την δεύτερη προνομιούχα θέση. Η βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι Αρίωνας 4, Μακεδονικός 0 και Ασπίδα Ξάνθης 0 βαθμοί.

Οι αποστολές των δυο ομάδων

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Ναθαναηλίδης, Καζαντζίδης, Μπρατίδης, Βασιλείαδης Β., Καραπαπάζογλου, Ρούφος, Τσαντίδης, Σαλήογλου, Παπαστάμου, Καίκης, Ευθυμίου, Ξενοπανάγος, Μπέλλιας και Παπαδόπουλος

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Καρυπίδης) Δερδελής, Μασούρας, Σαρόγλου, Μπειλής, Μεταλλίδης, Τραιανός, Λυμπούδης, Σιπόπουλος, Πούλκος, Πίνο, Γιαννακόπουλος, Χατζησταυριανός, Καλοκίδης, Ορκας, Στασινόπουλος και Σιάκης

Ωρα 14:57 Εναρξη αγώνα

1′ Γκολ για την Ασπίδα και 1-0 με τον με τον Ρουφο

3′  Το σκορ έχει γίνει 2-1 με πέναλτι για τον Μακεδονικο του Λυμπουδη και και τον Καζαντζίδη να ξαναδινει το προβαδισμα για τους Ξανθιωτες. Προβλήματα και διακοπές με το χρονόμετρο του αγώνα.

4′ Ισοφαρίζει ο Τραινός για τον Μακεδονικό σε 2-2.

10′ Νευρικότητα για τις δυο ομάδες που αστοχούν σε συνεχεις επιθεσεις

11′ Γκολ τον Τραινο και δοκαρι για  τον Μακεδονικο που περνα μπροστα με 2-3

12′ ο Μπρατίδης ισοφαρίζει για την Ασπίδα Ξάνθης

13′ Νεο πεναλτι και γκολ από τον Λυμπουδη που κανει το 3-4 για τον Λυμπουδη

14′ Φοβερο λεπτο με την Ασπιδα που περνα μπροστα 5-4 με τον Μπρατούδη και πέναλτι του Ναθαναηλίδη και φοβερή ευκαιρια που χανει ο Παπαστάμου

16′ Ισοφαρίζει ο Τραινός και πάλι αλλα ο Ναθαναηλίδης με νεο πέναλτι κανει το 6-5 για την Ασπίδα. Χάλασε και πάλι το χρονόμετρο της αναμέτρησης.

18′ Ισοφαρίζει 6-6 ο Τραιανός αλλα ο Ναθαναηλίδης δινει ξανα προβαδισμα στην Ασπίδα.

19′ ο Γιαννακοπουλος κάνει το 7-7 και ο Μπειλής το 7-8 για τον Μακεδονικό

20′ Ο Παπαστάμου ισοφαρίζει σε 8-8 με ενα πολυ δυσκολο τερμα.

23′ Νέο τερμα απο τον Τραιανό που κάνει το 8-9 για τους Θεσσαλονικείς.

24′ Ισοφαρίζει με ηρωικο και εξυπνο τέρμα ο Μπρατίδης, ενω ο Ναθαναηλίδης χανει το πέναλτι που κέρδισε ο Μπρατίδης. Μεγαλη ευκαιρία.

28′ Το σκορ εγινε 10-10 με τερμα του Ρούφου και του Τραιανού και πάλι

29′ Ξεσπασμα για την Ασπιδα με τερματα των Καζαντζίδη και Μπρατίδη που ξεφευγει με 12-10. Δυστυχως ο διαιτητης ακυρωνει το δεύτερο τερμα.

30′ Τερμα με την λήξη του Παπαδόπουλου για την Ασπίδα που κανει το 12-10. Ολα πάνε καλα για την Ασπίδα. Ημίχρονο Ασπίδα Ξάνθης Μακεδονικός 12-10

31′ Μειωνει 12-11 ο Γιαννακόπουλος και ο Μπειλής ισοφαρίζει στον αιφνιδιασμό για τον Μακεδονικό. Τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος για την Ασπίδα. Μικρή διακοπή.

33′ Νεο σερί για τον Μακεδονικό που κανει το 12-14 με τέρματα και πάλι του Τραιανού και πλασε του Γιαννακόπουλου.

34′ Μειωνει ο Μπρατίδης σε 13-14.

36′ Ο Λυμπούδης κανει το 13-15, αλλα ο Ναθαναηλίδης με πέναλτι μειωνει το σκορ.

37′ Ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 15-15.

40′ Με νεο πέναλτι ο Ναθαναηλίδης κανει το 16-15 για την Ασπίδα Ξάνθης

43′ Ο Τραιανός με το 8ο τέρμα του κανει το 16-16 για τον Μακεδονικό.

44′ Με δύσκολο σουτ ο Καζαντζίδης κανει το 17-16 αλλα ο Μπειλής ισοφαρίζει σε 17-17.

46′ Ο Μακεδονικός ξανα μπροσυα με τον Λυμπουδη αλλα ο Καραπαπάζογλου ισοφαρίζει σε 18-18.

49′ Γκολαρα από τον Ναθαναηλίδη που κα΄νει το 19-18 για την Ασπίδα, αλλα με τυχερο γκολ ο Μακεδονικος ισοφαρίζει. Θυμιζουμε η Ασπίδα θελει νίκη εστω με ενα τέρμα, η ισοπαλια δινει την άνοδο στον Μακεδονικο.

51′ Ο Λυμπουδης κανει το 19-20 με τους Θεσσαλονικείς με τον Καραπαπαζογλου μόνος να μην μπορει να συγκρατησει την μπάλα.

53′ Με πέναλτι ο Λυμπούδης κανει το 19-21 και τα πραγματα δυσκολευουν για την Ασπίδα.

54′ Ο Ναθαναηλίδης χανει νεο πέναλτι και στην επαναφορα δεν μπορει να νικησει και παλι τον εμπειρο Σαρόγλου, αλλα μετα ο Μπρατίδης μειωνει σε 22-23. Κόκκινη και αποβολη στον Μπειλή.

55′ Νεες γκολαρες από τον Μπρατίδη και Καζαντζίδη  που κανουν το 21-22.

58′ Κρισιμο γκολ και 22-22 από τον Κωνσταντινούδη. Πέναλτι ομως για την Ασπίδα.

59′ Δυστυχως αστοχεί ο Καζαντζίδης.

60′ Ταιμ άουτ για την Ασπίδα που έχει την τελευταία επίθεση, αλλα ο Μπρατίδης δεν μπορει να ευστοχήσει. Τελικο αποτέλεσμα Ασπίδα Ξάνθης – Μακεδονικός 22-22