Γ’ Εθνική: Εκτός έδρας αναμετρήσεις με Αλμωπό Αριδαίας και Νάουσα για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει και πάλι, προτού τελειώσει οριστικά και πάλι σε περίπου ένα μήνα από τώρα, με τις δυο ομάδες της Θράκης Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών να αγωνίζονται εκτός έδρας, σε Αριδαία και Νάουσα αντίστοιχα (16:00, LIVE ThrakiSportS).

Ο Ορφέας προέρχεται από το επεισοδιακό ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρα του πριν περίπου τρεις εβδομάδες, όπου και γνώρισε την ήττα με το οριακό 0-1, με το γκολ του Ν’Λουντούλου το οποίο και είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Ορφέα, γιατί ο Απόλλωνας δεν είχε τηρήσει το fair play. Στο μεταξύ διεξήχθη και η αγωνιστική στην οποία ο Ορφέας είχε το ρεπό του, και η Καβάλα πήρε την νίκη, φτάνοντας στην 7η θέση την Ξανθιώτικη ομάδα, την οποία μοιράζονται οι δυο ομάδες με 28 βαθμούς, αλλά με τον Ορφέα να έχει 1 λιγότερο παιχνίδι. Σε λίγες ώρες από τώρα ο Ορφέας θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον 13ο Αλμωπό Αριδαίας και να πάρει την νίκη, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Προσκυνητών, στο τελευταίο της παιχνίδι, με τον σημερινό αντίπαλο του Ορφέα, τον Αλμωπό Αριδαίας, αν και είχε καταφέρει να προηγηθεί, τελικά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα αντιμετώπιζε κανονικά την ΑΕ Ποντίων, που όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, και συνεπώς πήρε ένα ακούραστο τρίποντο με 3-0 άνευ αγώνα, και ανέβηκε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Νάουσα και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αυτή τη φορά παίζοντας κανονικά και το παιχνίδι.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 16:00, απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS): Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καρδίας, Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός, Δόξα Δράμας – Εορδαϊκός, Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς, Αλμπωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Ποντίων – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-3 α.α.Ρεπό έχει ο Μακεδονικός Φούφα.

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ