Γ’ Εθνική: Άξιζε την νίκη η Δόξα Προσκυνητών που είχε ευκαιρίες και δοκάρι στην Νάουσα

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η όμορφη ωστόσο αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάουσα και την Δόξα Προσκυνητών, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδεν ωστόσο η Δόξα να έχει δοκάρι με τον Ανυφαντάκη στο δεύτερο μέρος και να χάνει την ευκαιρία για δεύτερο διπλό στην Ημαθία μετά από αυτό στην Αλεξάνδρεια με την Φούφα.

Στα πρώτα λεπτά η Νάουσα είχε δύο καλές προσπάθειες με τον Κωτσόπουλο που έφυγε από τα αριστερά στην πρώτη το σουτ του πέρασε άουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων στην δεύτερη δεν μπόρεσε ο Ντινόπουλος από κοντά να πετύχει το γκολ από κοντά και να νικήσει τον Αγγελόπουλο. Στο 7΄ η Δόα είχε μεγάλη ευκαιρία από μπαλιά του Δραγανίδη, αλλά ο Βάσκος μόνος του από πλάγια όμως θέση δε μπόρεσε να σκοραρει με τον Γρηγοριάδη να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 9΄ ωραία σέντρα του Μουρίκι, ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και στο 21΄μετα από κόρνερ του Μουρίκι, ο Γιαννόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάλι άουτ. Στο 35΄ από σέντρα του Βάσκου, ο Τρίχας πιάνει δύσκολη κεφαλιά ψαράκι από την μικρή περιοχή που περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος στο 52΄ από ωραία μπαλιά του Καπετάνου στον Ζούρκο ο τελευταίος έκανε την σέντρα αλλα η κεφαλιά ψαράκι του Κωτσόπουλου δίπλα από την εστία του Αγγελόπουλου. Στο 54΄ η ευκαιρία του αγώνα όταν ο Κεϊτα και Ανυφαντάκης αλλάζουν όμορφα την μπάλα αλλα το διαγώνιο σουτ του τελευταίου τραντάζει την ρίζα του δοκαριού του Γρηγοριάδη και μένει το μηδέν. Στο 72΄ νέα καλή ευκαιρία για την Δόξα όταν σε βαθιά μπαλιά του Κατσαρού στον Κεϊτά το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Νάουσας. Η Νάουσα απαντα στις ευκαιρίες όταν στο 78΄ μετά από ενέργεια του Παντζαρτζίδη και πάσα στον Κωτσόπουλο ο τελευταίος από καλή θέση δεν μπορέι να νικήσει τον Αγγελόπουλο που διωχνει σε κόρνερ. Στο 90΄ δυνατό σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, η μπάλα από το σουτ του πρωην πάικτη του Πανθρακικού πάει στον Σαμαρόπουλο που είχε προωθηθεί αλλά η προσπάθειά του δεν νίκησε τον Αγγελόπουλο.

Καλό παιχνίδι έκανε ο διαιτητής Παλιούρας όπως και οι βοηθοί του Νταβέλας και Μιχτατίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΝΑΟΥΣΑ (Β. Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος (84’ Νύρλας), Ζούρκος (64’ Χατζόπουλος), Ντινόπουλος (73’ Νίκου), Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γ. Πουρλιάγκας): Αγγελόπουλος, Φουρκάν, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης (64’ Καραγιαννίδης), Τρίχας, Κατσαρός (90’ Καμζέλας), Δραγανίδης, Κεϊτά, Ανυφαντάκης (71’ Ιωαννίδης), Βάσκος.