Super League: Ο πορτιέρο του ΠΑΣ στέρησε στις καθυστερήσεις την νίκη από την Κ20 της Ξάνθης

 

Σε μια καλοκαιρινή ημέρα η Κ20 της Ξάνθη αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ του πρωην Εβρίτη ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Απόστολου Βλαχόπουλου, έπαιξε πολύ καλά είχε τη νίκη στα χέρια της, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε άλλη γνώμη και ισοφάρησε σε 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του ΠΑΣ ευτύχησε με ένα σουτ του Ψαρά στο 16ο μόλις λεπτό να πάρει το προβάδισμα, αλλά από εκεί και πέρα δεν απείλησε ξανά την εστία του Σαββίδη. Αντίθετα η Ξάνθη από την αρχή του αγώνα πίεζε ψηλά και κυνηγούσε την ισοφάριση, κάτι το οποίο και κατάφερε με την κεφαλιά του Χατζηχασάνογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάπαρη. Προηγούμενως είχε απειλήσει αρκετές φορές με τα σουτ του Κώστα, του Τσάπαρη και το Μελισσόπουλου τα οποία όμως έφυγαν άουτ.

Στην επανάληψη η Ξάνθη κυνήγησε την ολική ανατροπή και την ολοκλήρωσε στο 68ο λεπτό όταν ο Ψεμματάς έκανε μια σέντρα, με την άμυνα του ΠΑΣ να κάνει λάθος, τον Μελισσόπουλο να παίρνει τελικά τη μπάλα και με σουυ ανενόχλητος από το υψος του πέναλτι να κάνει το 1-2. Ο ΠΑΣ πίεσε καπως περισσότερο, αλλά στο 93’… ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Κολιοφούκας (φώτο να πανυγηρίζει μετά το γκολ) ανέβηκε για το τελευταίο κόρνερ της ομάδας του και μετά από εκτέλεση του Αλεξίου πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Αυτή ηταν η 4η ισοπαλια στο πρωταθλημα για την ομάδα του Προδρομιτη που φτάνει τους 25 βαθμούς, ενω ο ΠΑΣ Γιάννινα εχει 18 βαθμούς

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Σαββίδης, Παπαδόπουλος, Ψεμματάς, Τσέλα, Πεταλωτής, Χασάνογλου (39′ Καλογιάννης), Τσάπαρης, Κώστας (81′ Καπτέλι), Χατζηχασάνογλου, Σαμπανίδης (87′ Χατζής).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Αγγέλης): Κολιοφούκας, Λαμπίρης, Κιτσάκης, Ζήκος, Βλαχόπουλος, Μούτσιος, Ψαράς, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Λιάσος, Τάτσης.