Super League: Για να πάρει το διπλό και να διατηρηθεί κοντά στην πεντάδα πάει στα Γιάννενα η Ξάνθη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, αυτό της ήττας από την Κέρκυρα, και αυτό της εντός έδρας ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό, η Ξάνθη ταξιδεύει στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ (15:00, LIVE ThrakiSportS) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μείνει κοντά στην προνομιούχο πρώτη πεντάδα.

Η Ξάνθη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, δεν ήταν και στη καλύτερη της φόρμα, αφού παρά το γεγονός πως είχε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έχασε αρκετούς βαθμούς με δυο άσχημα αποτελέσματα με Κέρκυρα και Λεβαδειακό, και για κακή της τύχη την προσπέρασε και ο Πλατανιάς για ένα βαθμό και πλέον βρίσκεται έβδομη. Παρ’όλα αυτά η πεντάδα δεν είναι πολύ μακριά, αφού η ΑΕΚ που βρίσκεται στην τελευταία θέση της, έχει 43 βαθμούς και μόλις 3 περισσότερους από την Ξάνθη. Σήμερα η Θρακιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει στα Ιωάννινα τον ΠΑΣ και εάν θέλει να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην πεντάδα επιβάλλεται να πάρει το διπλό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι τον Κώστα Φλίσκα, που δεν ένιωθε καλά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, και έμεινε εκτός απόστολής, όπως επίσης και τον Κασά Καμαρά, που γύρισε μόλις την Πέμπτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυριτανίας, και όντας βασικός στα παιχνίδια της, ήταν κουρασμένος και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στα Ιωάννινα. Από την άλλη για τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μπουκουβάλα, και τον τραυματία Απόστολο Σκόνδρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ