Η συνομιλία του ξένου παίκτη του Εθνικού με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ

 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Εθνικό στο ντεμπούτο του Χόρχε Ελγκέτα και ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Σε τόσο λίγο χρόνο που είχαμε μαζί δε μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά στην ομάδα αλλά δώσαμε έμφαση στο μπλοκ – άμυνα και στην κόντρα επίθεση. Τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε σε αυτούς τους δύο τομείς όπως και στο σερβίς μας. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Ντάντε έδειξαν αντίδραση και σωστή διάθεση και αυτό μου δίνει χαρά. Την Δευτέρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο στην Αλεξανδρούπολη. Δεν θα πάμε με ψηλά το κεφάλι επειδή νικήσαμε τον πρώτο αγώνα. Απλά έχουμε αβαντάζ μίας νίκης και αυτό είναι όλο».

Μετά τις δηλώσεις του ο Αργεντινός προπονητής που μιλαει πολύ καλά τα ελληνικά από το πέρασμα του από την Ορεστιάδα, Νίκαια, EA Πατρών και Ολυμπιακό, συνομίλησε στα ισπανικά αρκετή ώρα με τον Κολομβιανό ακραίο του Εθνικού Ντανιελ Εσκομπάρ Βανέγκας όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φώτο του ThrakiSportS.

Τώρα έαν ο 27χρονος Βανέγκας ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ φαντάζει λίγο δύσκολο άσχετα από την κακή του εμφάνιση  όπου είχε μόλις  5 με 4/13 επιθέσεις, με 1 μπλοκ, και 60% στην υποδοχή, με τους δυο τους να γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στο πρωτάθλημα Αργεντινής.