LIVE από τους Ζωσιμάδες για την Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Γιάννενα και το γήπεδο των Ζωσιμάδων, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιάννης Καρτάλης είναι στο γήπεδο και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 14:10 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από το γήπεδο των Ζωσιμάδων, πάμε να δούμε και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίησή της.

Ώρα 14:16 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:20 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:25 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:30 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:35 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις ενδεκάδες των δύο προπονητών για το παιχνίδι.

Ώρα 14:39 Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης ξεκινά με τους: Πασχαλάκη, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριο, Τζημόπουλο, Γιάκο, Κούτρη, Γαρουφαλιά, Καρανίκα, Κόντε και Ακόστα.

Ώρα 14:44 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την άλλη επέλεξε τους: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Λουσέρο, Σολτάνι και Γιουνές.

Ώρα 14:50 Τελείωσαν την προθέρμανσή τους οι παίκτες των δύο ομάδων και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν για την επίσημη είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 14:54 Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ποντίκη από την Πρέβεζα και Ανδρέα Μειντανά από την Άρτα. Τέταρτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πουλημάς της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Ώρα 14:58 Έτοιμοι οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα του αγώνα!

Ώρα 15:01 Σέντρα στο παιχνίδι!

3′ Πρώτη τελική στο παιχνίδι, ο Βασιλακάκης βγήκε στα πλάγια της περιοχής, έσπασε τη μπάλα στον Λουσέρο  στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το σουτ του οποίου όμως έφυγε απελπιστικά άουτ.

7′ Καμία νέα φάση στο παιχνίδι στα Γιάννενα, οι δυο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, με την Ξάνθη να πιέζει βέβαια λίγο πιο ψηλά.

15′ Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ζαϊρο να βγαίνει από τα δεξιά, να κάνει μια σέντρα, την μπάλα να περνάει από όλους, αλλά τον Κούτρη να μη μπορεί να πιάσει καλό σουτ, και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

20′ Καλή αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, μετά από ένα ανεκμετάλλευτο κόρνερ της Ξάνθης, όμως το κοντρόλ του Ζάιρο, δεν ήταν καλό και τελικά βγήκε ο Ζίβκοβιτς και μάζεψε τη μπάλα.

25′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Γιάκο να κάνει μια σέντρα, την μπάλα να περνάει σχεδόν από όλους, αλλά τον Λισγάρα να απομακρύνει πριν αυτή καταλήξη στον Ζαϊρο που είχε άδειο τέρμα.

30′ Στο έδαφος είναι ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, που αποχωρεί κιόλας από το παιχνίδι καθώς φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στο γόνατο, με τον Κοζωρώνη να παίρνει τη θέση του.

33′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδια, με τον Κόντε να την αντικρίζει για ένα φάουλ που έκανε στον Καρασαλίδη στο χώρο του κέντρου.

37′ Ισορροπημένο το παιχνίδι, έχει κερδίσει κάποια μέτρα και ο ΠΑΣ πλέον, και απείλησε δυο φορές με δυο απανωτά κόρνερ από τα δεξιά.

38′ Δεύτερη κίτρινη στον αγώνα, αυτή τη φορά για τον Μπαξεβανίδη για ένα φάουλ του πάνω στον Ακόστα.

41′ Σουτ από τα δεξιά του Ζαϊρο, όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν σε επιφυλακή και μπλόκαρε εύκολα.

44′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Λουσέρο εκτέλεσε ένα φάουλ με σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, όμως την κεφαλιά του Γουάλας απέκρουσε σωστά ο Πασχαλάκης.

45′ Αντεπίθεση για την Ξάνθη, ο Βασιλακάκης είχε ένα τζαρτζάρισμα με τον Μιχαήλ, έσπασε τη μπάλα στον Γιουνές, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο βοηθός είχε προλάβει να υποδείξει φάουλ του μεσοεπιθετικού της Ξάνθης στον Μιχαήλ.

Ώρα 15:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Ξάνθη στο φινάλε το έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά τελικά το 0-0 παρέμεινε. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-0!

Ώρα 15:48 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:52 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:56 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:00 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:03 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

48′ Δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό στην επανάληψη οι δυο ομάδες…

54′ Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κόντε έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, έκανε την προβολή όμως ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σωστά.

55′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Πιτσέλι παίρνει τη θέση Καρίμ Σολτάνι, που βλέπει και την κίτρινη κάρτα, για καθυστερήσεις.

58′ Καλή φάση για την Ξάνθη, ο Βασιλακάκης πήρε τη μπάλα μετά από κόντρες, έκανε ένα σουτ, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Πασχαλάκη να παραχωρεί με δυσκολία σε κόρνερ.

60′ Γκοοοοοολ!!! Ο Βασιλακάκης βγήκε στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενος μια πολύ ωραία μπαλιά του Ντε Λούκας, και με ωραία εκτέλεση νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-1! Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Βασιλακάκη στο φετινο πρωτάθλημα. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-1!

65′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ωραία, ψηλοκρεμαστά, αλλά να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς.

66′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοροβέσης παίρνει τη θέση του Γαρουφαλιά.

70′ Προσπάθησε να απειλήσει η Ξάνθη, όμως το σουτ του Πιτσέλι κόντραρε και δεν απείλησε τον Πασχαλάκη.

74′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ράνος αντικαθιστά τον Χαμζά Γιουνές.

76′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ζαϊρο έκανε το μπάσιμο από αριστερά, έπιασε ένα πλασέ που νίκησε τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο Καρασαλίδης ήταν εκεί για να απομακρύνει τη μπάλα λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

78′ Ο Ζαϊρο πήγε να φύγει από τα δεξιά, με τον Λισγάρα να τον ανατρέπει και να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

81′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ! Ο Ζάιρο έκανε τη σέντρα, ο Κόντε έκανε ένα σουτ, αλλά ο Ζίβκοβιτς έκανε τρομερή απόκρουση εξ’επαφής και κράτησε το 0-1 υπέρ της ομάδας του!

82′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Νικολιάς παίρνει τη θέση του Μπέριου.

84′ Τελευταία αλλαγή και για την Ξάνθη, με τον Μεχία να αντικαθιστά τον Θοδωρή Βασιλακάκη.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Φερνάντο Γουάλας.

88′ Έδειξε να πονάει ο Ζίβκοβιτς, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της Ξάνθης, και πλέον δείχνει να είναι εντάξει.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως υποδεικνύει ο τέταρτος διαιτητής.

90+1′ Γκολ για τον ΠΑΣ. Ο Κοζορώνης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τον Γιάκος έπιασε το πρώτο σουτ, απέκρουσε αρχικά ο Ζίκοβιτς, αλλά ο Ζαϊρο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1!

90+4′ Κόκκινη κάρτα στον Λισγάρα! Ο αμυντικός της Ξάνθης έκανε ένα άσχημο μαρκάρισμα και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή.

90+4′ Τέλος του αγώνα στους Ζωσιμάδες! Η Ξάνθη πέτυχε πρώτη γκολ, αλλά ο ΠΑΣ είπε την τελευταία του κουβέντα με τον Ζαϊρο, λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού. ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την μετάδοση του αγώνα μέσα από το ThrakiSportS. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί ρεπορτάζ και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.