Επεισόδιο με Γιουνές στην Ξάνθη! Αποχώρησε εκνευρισμένος απευθείας για τα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του…

 

Πέρα από τους δύο χαμένους βαθμούς, αλλά και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Λισγάρας, στην Ξάνθη προέκυψε ακόμα ένα θέμα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Αυτό του Χαμζά Γιουνές, που όταν είδε ότι θα αντικατασταθεί από τον Αντώνη Ράνο, έδειξε να είναι εκνευρισμένος και αποχώρησε όχι για τον πάγκο, αλλά απευθείας για τα αποδυτήρια της Ξανθιώτικης ομάδας.

Ήταν το 74ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιούσε την δεύτερη τακτική του αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Αντώνης Ράνος είχε πάρει θέση στη μέση του γηπέδου και θα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, αυτός που θα αντικαθιστούσε ο νεαρός Ξανθιώτης επιθετικός ήταν ο Τυνήσιος σέντερ φορ και πρώτος σκόρερ της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές. Ο Γιουνές έδειξε πως δεν ήθελε να βγει από το παιχνίδι και όταν είδε τον αριθμό της φανέλας του, στον φωτεινό πίνακα του τέταρτου διαιτητή, έδειξε ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του, και όχι μόνο δεν βγήκε, όπως συνηθίζεται από τη μέση του γηπέδου, αλλά από την πλάγια γραμμή. Και δεν έμεινε εκεί ο Τυνήσιος σέντερ φορ, αφού δεν έκατσε καθόλου στον πάγκο της ομάδας του και δεν παρακολούθησε το τέλος της αναμέτρησης, αφού με το που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, αποχώρησε απευθείας προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η όλα ιστορία έχει και συνέχεια, αφού στη μικτή ζώνη του γηπέδου των Ιωαννίνων ήταν κάπως απομονωμένος καθώς περίμενε το λεωφορείο της ομάδας, και τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες της Ξάνθης έβγαιναν από το χώρο των αποδυτηρίων σε «παρέες», σε αντίθεση με τον Γιουνές που περίμενε μόνος του σε μια άκρη, και με το κινητό στο χέρι, δείχνοντας πως ήταν σε μια περίεργη στιγμή.

Σε ερώτηση που έγινε προς τον κόουτς της Ξάνθης στη συνέντευξη τύπου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είπε κάτι άλλο από το αναμενόμενο, αφού είναι γνωστό πως πάγια τακτική της Ξάνθης και του Χρήστου Πανόπουλου όλα αυτά τα χρόνια είναι τέτοια προβλήματα να αντιμετωπίζονται πάντα με εσωτερικούς χειρισμούς και οι πληροφορίες για αυτά να διαρρέουν προς τους έξω, αν όχι καθόλου, τότε με το… σταγονόμετρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το θέμα του Γιουνές στη συνέντευξη τύπου: «Αυτά είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συχνά στο ποδόσφαιρο. Ο Χαμζά ήταν δυσαρεστημένος επειδή έγινε αλλαγή. Οι ποδοσφαιριστές πάντα θέλουν να παίζουν  μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του κάθε αγώνα. Έλειπε για αρκετό διάστημα, περίπου δύο εβδομάδες από τις προπονήσεις της ομάδας, ήρθε πολύ αργά, έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι και έπρεπε να αναλογιστούμε όλα τα παραπάνω, όπως επίσης και το γεγονός πως έρχεται μια εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα, αλλά και το ματς της επόμενης Κυριακής. Γενικά οι παίκτες είναι αυτού του στυλ, θέλουν πάντα να παίζουν και τα 90 λεπτά της κάθε αναμέτρησης, και σε περισσότερα από ένα παιχνίδια συνεχόμενα».