Super League: Το πρόγραμμα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17, Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 1-2 Απριλίου για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15.

Για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League, η Ξάνθη για την 26η αγωνιστική θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα όπου θα αντιμετωπίσει τον αδύναμο ΠΑΣ το Σάββατο (1/4) στις 11 το πρωί στο γήπεδο Ανατολής με στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά τις εντός εδρας ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των διαιτητών του παιχνιδιού, με διαιτητές του Μπόσια, Γούκο, και Ντόντη από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος Κ20: ΠΑΟΚ-Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη, Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος-Ατρόμητος, Κέρκυρα-Ηρακλής, ΑΕΚ-Παναθηναικός, Λεβαδειακός-Βέροια και Ολυμπιακός- Πλατανιάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα των εφήβων, η ομάδα της Ξάνθης για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια αυτή την φορά την Κυριακή (2/4) στις 2 στα Πηγάδια με στόχο την τριπλασιασει τις νίκες στην σεζόν και να μειωσει από την πρώτη θέση την διαφορά στον πόντο. Διαιτητές οι Ελευθεράκης, Χρυσέλης και Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος Κ17 περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Ξάνθη-ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιαννινα-Κέρκυρα, Παναιτωλικός-Ηρακλής και Λάρισα-Βέροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ15, η Ξάνθη του Θόδωρου Καραγιαννίδη, για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου μετά την συντριβή της με 7-2 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη μετα από 3 ημέρες την Κυριακή (2/4) θα βρεθει στο ίδιο γηπεδο του Λώλα στις 2 το μεσημέρι με στόχο σίγουρα μια καλύτερη εμφάνιση. Διαιτητες οι Ασβεστόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Κ15 περιλαμβάνει τα παιχνίδια: ΠΑΟΚ-Ξάνθη, Βέροια-Λάρισα, Ηρακλής-Παναιτωλικός. Ρεπό έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ