Σκάνδαλο… βάζουν την Νίκη μια μέρα πριν από τον αγώνα της ΧΑΝΘ! Σε … δόσεις το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

 

Συνέχεια στο πρωτάθλημα με την 18η και τελευταία αγωνιστική για τις ομάδες της Α2 Γυναικών Βόλεϊ, με τις ομάδες του Έβρου να θέλουν μόνο τρίποντες νίκες ώστε να διατηρήσουν τις λιγοστές πιθανότητές τους για την δεύτερη θέση, με την ομοσπονδία θέλοντας ή μη να προκαλει αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα έβαλε την Νίκη που έχει 30 βαθμούς να αγωνιστεί το Σάββατο, ενω την άμεση ενδιαφερόμενη ΧΑΝΘ (31 βαθμούς) στον αγώνα της με τον πρωτοπόρο αλλά αδιάφορο Ναύαρχο Βότση (38 βαθμοί) την Κυριακή όπως και την Νέα Βύσσα (29 βαθμοί) στον Λαγκαδά (31 βαθμοί).

Αυτό σημαίνει ότι εαν η Νίκη Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από 5 σερί τρίποντα κερδίσει με «καθαρό» σκορ, ο Λαγκαδας και κυρίως η ΧΑΝΘ που αγωνίζονται μια μέρα μετά θα ξέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται ωστε να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση.

Μικρές πιθανότητες έχει και η ομάδα του Τάσου Βλασακίδη που προέρχεται από δυο σερί νίκες για την πρωτη δυάδα αλλά πλέον χρειάζεται ένα θάυμα σε καθαρή νίκη απέναντι στον ενδοιαφερόμενο Λαγκαδα και σε ήττες της Νίκης και της ΧΑΝΘ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές με δυο αγώνες να έχουν γίνει την Τετάρτη:

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β Όμιλος – 2ος Υποόμιλος, 18η αγωνιστική

Σαββατο 1 Απριλίου
18:00 Νίκη Αλεξανδρούπολης – ΣΑΑΚ Ανατόλια (Τονονίδης – Σαρμίδης)

Κυριακή 2 Απριλίου
18:00 ΑΣΚ Λαγκαδά – ΑΟ Νέας Βύσσας (Μπέλλος – Κεχαγιά)
18:00 Ναύαρχος Βότσης – ΧΑΝΘ (Κυριακόπουλος – Κότελης)
Αρχέλαος Κατερίνης – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 3-0 (25-15, 25-20, 25-20)
Νέα Γενεά – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-0 (25-17,25-16,25-13)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ