B’ Εθνική: Στο Εύμοιρο με τo Πευκοχώρι η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Η ομάδα της Ξάνθης πέρασε με καλή εμφάνιση από τον Πολύγυρο, παραμένοντας αρκετά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχοντας πλέον σαν στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Χαλκιδική το Πευκοχώρι είχε επικρατήσει με 80-74.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σιμητόπουλος και Σιταρίδης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης. Επίσης στην αναμέτρηση του Ερμή Αγιάς με τη ΧΑΝΘ πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Αγρίνιο – Πολύγυρος, η οποία θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS την Κυριακή στις 17:00):

ΣΣ Κατερίνης:  Πιερικός Αρχέλαος – Ερμής Λαγκαδά (Καλογερόπουλος Λ.-Τσιαπλής (Γιαμούζης))

Δ. Διαμαντίδης:  Καστοριά – Ανατόλια (Παργιανόπουλος-Ξέρας (Βόντζας))

Κ.Γ. Αγιάς:  Ερμής Αγιάς – ΧΑΝΘ (Ντούρας-Μπακάλης (Τέγα))

Κ.Γ. Καρδίτσας:  Καρδίτσα – Χαρίλαος Τρικούπης (Τζιοπάνος Ν.-Κοϊμτζόγλου (Κουσαϊτης))

ΔΑΚ Βικέλας:  Φίλιππος Βέροιας – Αίας Ευόσμου (Δημάδης-Ελευθεριάδης (Καλότσης))

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – Γέφυρα (Γερακίνης-Φακίτσας (Σακελαρίου))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Ευρώπη Πευκοχωρίου (Σιμητόπουλος-Σιταρίδης (Σαλικίδης))

Κ.Γ. Αγρινίου:  Αγρίνιο – Πολύγυρος (Δημόπουλος-Καρπάνος (Ρόζης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ