Φλερτάρει με την αποχώρηση από την Ξάνθη ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα και του marca-sl, δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου το φλέγον ζήτημα στην ομάδα της Ξάνθης, αφού υπάρχει και ακόμα ένα σημαντικό στέλεχος του τεχνικού τιμ της Θρακιώτικης ομάδας, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κασναφέρης που είναι κοντά στην αποχώρηση του  για οικογενειακούς λόγους.

Ο Γιώργος Κασναφέρης είναι γνωστό πως έχει πολύ καλές σχέσεις με το μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο και αυτός είναι και ο λόγος που είναι τα τελευταία χρόνια, μόνιμος κάτοικος Ξάνθης, ενώ και παλαιότερα είχε περάσει από την ομάδα της Θράκης και προσέφερε από αντίστοιχο πόστο της υπηρεσίες του. Μάλιστα από το καλοκαίρι αναβαθμίστηκε και σε μέλος του Δ.Σ. της Ξάνθης.

Πλέον, όμως, για οικογενειακούς λόγους ο Γιώργος Κασναφέρης είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του για δεύτερη φορά από την ομάδα της Ξάνθης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μάλιστα ο Κώστας Πλιάτσικας προχωράει ακόμα περισσότερο το όλο θέμα, γράφοντας πως υπάρχει… κενή θέση εργασίας στον Απόλλωνα Σμύρνης που έρχεται με φόρα από την Β’ Εθνική στην Super League. Τώρα αν επαληθευτεί το συγκεκριμένο θέμα, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει…