ΕΠΣ Έβρου: Με «άμυνα από γρανίτη» και «τείχος από Μπινόπουλο» η πρωτοπόρος Νίψα έχει να δεχτεί τέρμα πάνω από 1.080 λεπτά

 

Η πρωτοπόρος ομάδα του Νότιου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου ΠΑΕ Νίψας, που έχει 36 βαθμούς έναντι 33 που έχουν ο Μαΐστρος και η Νίκη Απαλού, εκτός από την καταπληκτική της επίθεση με 40 τέρματα, έχει επίσης μια απίστευτη άμυνα που είναι ο κύριος λόγος της πρωτιάς της.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Αποστολίδη έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα, ένα από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (ΑΟ Αγναντια) και ένα  από τον ΑΟ Μαΐστρου στην ήττα του πρωτου γύρου.

Από τότε οι παίκτης της Νίψας έχουν να δεκτούν τέρμα για ένα ολόκληρο γύρο αφου το προπερασμένο Σάββατο, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τον τελικό της ΕΠΣ Έβρου, επικράτησε στο ντερμπι κορυφής με 1-0 του Μάιστρου.

Μετά και αυτό το αποτέλεσμα και ενώ πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το τέλος του πρωταθλήματος, ο  πρωην πορτιέρο του Έβρου Σουφλίου Τάσος Μπινόπουλος έχει συμπληρώσει 12 αγώνες ή με άλλα λόγια 1.080 λεπτά  χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα, ίσως και περισσότερα αν συνυπολογίζουμε και τις καθυστερήσεις σε πολλούς από αυτούς τους αγώνες…