Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αλλαγή ώρας λόγω Ξάνθης στον αγώνα του Άρη Αβάτου με την Ελπίδα Σκουτάρεως

 

Κάλεσμα προς τον κόσμο της Ξάνθης απήυθυνε και πάλι ο Άρης Αβάτου με ανακοίνωση του, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως το σχετικό αίτημα της ομάδας προς την ΕΠΟ για αλλαγή ώρας έγινε δεκτό, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου έχει αγώνα και η επαγγελματική ομάδα της Ξάνθης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αβάτου, υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά στον κόσμο πως ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πως όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για τη στήριξη της 14χρονης Μαρίας, που χρειάζεται τα χρήματα για να κάνει μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ενώ υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ και ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά έως 15 ετών. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα ο Άρης Αβάτου στην ανακοίνωση του γράφει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17¨00
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ
ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 5 ΕΥΡΩ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΕΧΡΙ 15 ΕΤΩΝ) ΔΩΡΕΑΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ