Volley League: Έβαλε το «πένθιμο» χρώμα του μαύρου για να αποχαιρετίσει την Α1 ο ΑΟ Ορεστιάδας

 

Ο ΑΟ Ορεστιάδας και τυπικά ανήκει εδώ και λίγες ώρες στην Α2 Κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που απαιτούνταν για να διεκδικήσει την παραμονή του στην Volley League έστω από την διαδικασία των πλέι άουτ.

Το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η ομάδα του Βορείου Έβρου, ενώπιον ελάχιστων πιστών της φίλων, πραγματοποίησε το κύκνειο άσμα της στην μεγάλη κατηγορία, με τον Μπάμπη Σταματόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά από τα εφηβικά, παιδικά και παμπαιδικά τμήματα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η επιλογή της φανέλας των πράσινων για αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Δεν ήταν πράσινοι, αλλά απέναντι στο μπλε του Εθνικού οι ιθύνοντες του ΑΟΟ επέλεξαν να αγωνιστεί η ομάδα με μια μαύρη εμφάνιση, ίσως θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν την πίκρα και τα συναισθήματα που τους διακατέχουν για τον υποβιβασμό.

Η φωτογραφία του Κώστα Δαλαμπούρα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ευχή βέβαια όλων στον Β. Έβρο είναι η παρουσία στην Α2 Κατηγορία να είναι ένα μικρό διάλειμμα και να μην κρατήσει πολλά χρόνια, όπως την προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο…