Τρία μετάλλια για τον Κότινο Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ ΑμεΑ (+photos)

 

Με τρία μετάλλια στις… αποσκευές του επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, η αποστολή του Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος από την Αθήνα, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμεΑ 2017, στις εγκαταστάσεις του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου στον Άλιμο.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 62 αθλητές και αθλήτριες, δημιουργώντας νέο ρεκόρ για το άθλημα, η εξέλιξη του οποίου κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Ραφαήλ Μαλαδάκης, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία SM9.

Στο ομαδικό (Κατηγορία ΤΜ6-7), η ομάδα του Κότινου, με τους Νίκο Αλατσατιανό και Παναγιώτη Ιωάννου, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος, στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, η Μαρία Κυριακίδου, που μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τις επιτυχίες της στην κολύμβηση, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Κατηγορία SF6.

Τους αθλητές στην επιτυχημένη αποστολή τους στην Αθήνα συνόδευσε και καθοδήγησε η προπονήτριά τους Δάφνη Δεληγιάννη. Δείτε φωτογραφίες…

aponomi3 aponomi1aponomi4 aponomi2