Ο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης που έγινε προπονητής και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Ημαθίας!

 

Σημαντική στιγμή για τον παλιό τερματοφύλακα της Ξάνθης και νυν προπονητή Αναστασόπουλο, αφού στα πρώτα του βήματα ως προπονητής, με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρού, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος, γνωστός σε όλους τους φιλάθλους στην Ξάνθη, από την διπλή του θητεία στην ομάδα της Θράκης, αφού ουσιαστικά σε αυτήν έκανε τα πρώτα του βήματα και τις πρώτες του συμμετοχές ως βασικός στην Α’ Εθνική, αλλά σε αυτήν έκλεισε και την καριέρα του πριν δυο χρόνια, πλέον έχει σταματήσει να παίζει μπάλα και έχει κάνει στροφή, αφού έχει αναλάβει το ρόλο του προπονητή στην ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρού, από όπου και κατάγεται.

Μάλιστα κατάφερε στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, και στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία να κατακτήσει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και να πάρει την άνοδο για την Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του για την Β’ κατηγορίας, επικράτησαν με 7-0, και τα πανηγύρια μετά τον αγώνα ήταν έξαλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το alexandriamou.gr :

BINTEO ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/K9DvtCM4wAQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>