Ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ και μέλος του ΠΑΣΟΚ έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων και οδεύει προς διαγραφή

 

Αντιμέτωπος με το ερώτημα της διαγραφής είναι ο περιφερειακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, Χουσείν Μεχμέτ Ουστά ο οποίος φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα των «Γκρίζων Λύκων».

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης: «Το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής».

Σημειώνεται ότι ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην επίμαχη φωτογραφία, απαθανατίστηκε να κάνει τον επίμαχο σχηματισμό, ενώ διακρίνεται ακόμη ένα άτομο που προβαίνει σε αντίστοιχη κίνηση, με τους υπόλοιπους να ποζάρουν στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

Πηγή:  http://www.thepaper.gr/