Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Mε την 22η και 23η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League την εβδομάδα που μας πέρασε. Συγκεκριμένα η 22η αγωνιστική διεξήχθη στις 22 και 23 Μαρτίου ενώ η 23 αγωνιστική στις 25 και 26 Μαρτίου. Αρκετοί ποδοσφαιριστές και προπονητές με πέρασμα από ομάδες της Θράκης, συμμετέχουν με διάφορες ομάδες στο πρωτάθλημα της Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης. Στις δύο αγωνιστικές που διεξήχθησαν αυτήν την εβδομάδα αν και αρκετοί αγωνίστηκαν μόνο οι Τσερκέζος και Φασίδης κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα.

22η αγωνιστική:

Σπάρτη – Κισσαμικός 0-0: Για την γηπεδούχο ομάδα της Σπάρτης ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκαν οι Σιώπης και Παπαχρήστος. Για την φιλοξενούμενη ομάδα της Κρήτης ως βασικοί ολοκληρώνοντας το 90 λεπτό αγωνίστηκαν οι Κουρέλλας και Τσερκέζος. Ως βασικοί αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση και οι Μπουγαίδης και  Νικόλτσης που αντικαταστάθηκαν στο 28′ λεπτό και 65′ αντίστοιχα.

Τρίκαλα – Λαμία 1-0: Για την γηπεδούχο ομάδα των Τρικάλων ως βασικός αγωνίστηκε ο Μουμίν ολοκληρώνοντας το 90′ λεπτό. Ως βασικοί αγωνίστηκαν και οι Ριζογιάννης και Ρομπέρ που αντικαταστάθηκαν στο 89′ και 64′ αντίστοιχα. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού Μπαικαρά πέρασε στο παιχνίδι στο 64′ λεπτό στην θέση του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Ρομπέρ. Για την φιλοξενούμενη ομάδα της Λαμίας καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Τσέναμο όπως και ο Πεταυράκης  πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Άρης – Πανελευσινιακός 4-0: Βασικός  για την ομάδα του Άρη αγωνίστηκε ο Χαριτωνίδης χωρίς να αντικατασταθεί. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και του Πανθρακικού Τσουμάνης όπως και ο τραυματίας Μπαργκάν.  Για την Ελευσίνα καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Λευτέρης Σακελλαρίου, που όπως έγραψε το ThrakiSports, αποτελεί παρελθόν για την ομάδα με απόφαση του πρώην προπονητή του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργου Βαζάκα.

Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός 1-1: Για τους γηπεδούχους, βασικός αγωνίστηκε ο πρώην της Ξάνθης και του Πανθρακικού Γκαραβέλης. Για τους φιλοξενούμενους καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Γαβριηλίδης, πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 2-1: Για την Καρδίτσα καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Κουτσόπουλος.  Ζδράβος και  Χαλκιαδάκης. Αμφότεροι πρώην παίκτες του Πανθρακικού. Για τους φιλοξενούμενους ως βασικοί ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι οι Γκατζολάρι και Φασίδης προτού αντικατασταθούν στο 36′ και 75′ αντίστοιχα. Ο Μήλιος πέρασε στο παιχνίδι στο 75′ λεπτό πέρνωντας την θέση του Φασίδη που προσωρινά είχε ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Χανιά – ΟΦΗ 0-2: Για την κρητική ομάδα του πρώην προπονητή της Ξάνθης Νίκου Παπαδόπουλου ως βασικός αγωνίστηκε ο αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης της Ξάνθης Δημήτρης Κομεσίδης που ολοκλήρωσε και την αναμέτρηση ενώ και ο πρώην Πάνθρακας Πάγκαλος που πέρασε στο παιχνίδι στο 57′ λεπτό της αναμέτρησης.

Αγροτικός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Βασικοί για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλάκος που αντικαταστάθηκε στο 84′ λεπτό όπως και ο Αργυρίου και Μπουτζίκος που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση. Αμφότεροι πρώην παίκτες του Πανθρακικού. Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως  βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο εβρίτης Στράτος Χιντζίδης. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Ομπόντο που πέρασε στην αναμέτρηση στο 63′ λεπτό της αναμέτρησης. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Ταΐρης, ο πρώην χαφ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Τσιάρας, και ο τραυματίας πρώην του Πανθρακικού Τζάνης.

Δεν αγωνίστηκε ο Σακελλαρίου αφού ο Πανελευσινιακός νίκησε ανευ αγώνα τον Πανθρακικό.

 

23η αγωνιστική

Λαμία – ΑΟ Χανιά 2-1: Για την ομάδα της Λαμίας καθόλου δεν αγωνίστηκαν ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Τσέναμο όπως και ο Πεταυράκης  πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

Απόλλων Σμύρνης – Αιγινιακός  4-1: Για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως βασικοί αγωνίστηκαν ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Ομπόντο και ο εβρίτης Χιντζίδης ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Τζάνης.  Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Ταΐρης. Για την φιλοξενούμενη ομάδα ως βασικός αγωνίστηκε ο Μήλιος. Καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι  Γκατζολάρι και Φασίδης.

Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας  2-1: Για τους γηπεδούχους καθόλου δεν αγωνίστηκε ο  πρώην παίκτης του Πανθρακικού Γαβριηλίδης. Για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ως βασικοί ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Μπουτζίκος, Αργυρίου και Τριανταφυλλάκος όλοι πρώην Πάνθρακες.

Κισσαμικός ­ – Αναγέννηση Καρδίτσας  2-1: Για την κρητική ομάδα ξεκίνησαν την αναμέτρηση ολοκληρώνοντας το 90′ λεπτό οι Τσερκέζος και  Κουρέλλας με τον πρώτο μάλιστα να δίνει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του καθώς στο 91′ λεπτό με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του Κισσαμικού. Ως αλλαγή πέρασε στην αναμέτρηση ο Νικόλτσης στο 67′ λεπτό. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Μπουγαίδης. Για τους φιλοξενούμενους βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο  Ζδράβος όπως  και ο Χαλκιαδάκης προτού αντικατασταθεί στο 77′ λεπτό. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Κουτσόπουλος. Αμφότεροι πρώην παίκτες του Πανθρακικού.

Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος  0-0: Βασικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο πρώην πορτιέρο της Ξάνθης και του Πανθρακικού Γκαραβέλης.

Καλλονή – Σπάρτη 0-0: Για τους φιλοξενούμενους βασικοί  αγωνίστηκαν οι Σιώπης και Παπαχρήστος ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση.

ΟΦΗ – Καλλιθέα  1-0: Για την κρητική ομάδα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου ως βασικός αγωνίστηκε ο Κομεσίδης που ολοκλήρωσε και την αναμέτρηση. Καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ο Πάγκαλος.

Τρίκαλα – Άρης  1-0: Για την ομάδα των Τρικάλων ως βασικοί ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση αγωνίστηκαν οι Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά και Μουμίν. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Ρομπέρ πυ πέρασε στην αναμέτρηση στο 79′ λεπτό. Για τους κιτρινόμαυρους του Νίκου Κωστένογλου καθόλου δεν αγωνίστηκαν οι Χαριτωνίδης, Τσουμάνης και ο τραυματίας Μπαργκάν.