Αιχμές Τσέναμο κατά διοίκησης και συμπαικτών του στην Ξάνθη: «Έφυγα γιατί έλειπε η δίψα και η θέληση για το κάτι παραπάνω»

 

Αυτό που είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους όσους παρακολουθούν την ομάδα της Ξάνθης, τόνισε και ο Λουίτζι Τζενάμο, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στο sdna, ανέφερε πως αποχώρησε από την ομάδα της Θράκης, γιατί δεν υπήρχαν οι φιλοδοξίες που ήθελε.

Συγκεκριμένα ο Ελληνο-Ιταλός πορτιέρο, της Λαμίας πλέον, σε ερώτηση που του έγινε για την ομάδα της Ξάνθης, τα όσα πέρασε στην πόλη της Θράκης και γιατί τελικά αποχώρησε απάντησε πως, ήταν μια πολύ καλή χρονιά, πέρασε όμορφα στην πόλη της Θράκης, αλλά δεν παρέμεινε παραπάνω, γιατί ένιωθε πως κάτι έλειπε από την προσπάθεια της ομάδας του.

Ένιωθε πως δεν υπήρχαν οι φιλοδοξίες και οι στόχοι από πλευράς διοιήκησης και συμπαικτών για το «κάτι παραπάνω, ενώ και η «σπίθα» του κόσμου, δεν ήταν αρκετή, δεδομένου πως πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο των Πηγαδίων δεν προσέρχονται πολλοί παραπάνω από 1000 φίλαθλοι. Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη με ένα κλικ ΕΔΩ.