Τιμήθηκε από Πέτροβιτς η Νάνσυ Ευστρατιάδου κατά την διάρκεια της 4ης Ορφικής Συνάντησης Στίβου, αποθέωσε Πατερόπουλο και Βαταμίδη!

 

Μια παλιά δόξα του αθλητισμού του Έβρου, η Νάνσυ Ευστρατιάδου που πριν από 15 χρόνια είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100 μέτρα στις Νεάνιδες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σκωτίας, τιμήθηκε την Κυριακή κατά την διάρκεια της 4ης Ορφικης Συνάντησης Στίβου.

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν συνολικά περίπου 1.300 νεαροί αθλητές και αθλήτριες, από 28 σωματεία της Β. Ελλάδας αλλά και των γειτονικών χωρών της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Την τιμητική πλακέτα στην Ευστρατιάδου απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Καταφέρατε να ξανά γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο το γήπεδο που μεγαλώσαμε. Δώσατε την ευκαιρία στον κλασικό αθλητισμό να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει! Πίσω από όλα αυτά όμως υπάρχουν και κάποιοι συμπολίτες μας που προσπάθησαν για να απολαύσουμε αυτή την γιορτή, όπως ο Κώστας Πατερόπουλος και η ομάδα του στον ΜΓΣ Εθνικός αλλά και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Βαταμίδης, τον οποίο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξαναβρεθώ μέσα στα γήπεδα με διαφορετικό τρόπο. Τον ευχαριστούμε που στηρίζει τις προσπάθειες των συλλόγων αυτής της πόλη , ευχαριστούμε που από την θέση που βρίσκεσαι στηρίζει τον αθλητισμό της πόλης μας», σχολίασε η Νάνσυ Ευστρατιάδου.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα κορίτσια από τον δικό της πολιτιστικό σύλλογο, αυτόν του Απαλού, σε όμορφα χορευτικά που ξεσήκωσαν το κοινό. Η Νάνσυ Ευστρατιάδου έγραψε: «Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσει κάποιος όταν σας βλέπει !!! Με κάνατε υπερήφανη κορίτσια μου !! Συγχαρητήρια σε όλες !!! Ένα στάδιο όρθιο για εσάς , γιατί η 4η ΟΡΦΙΚΗ συνάντηση ΣΤΙΒΟΥ, αυτή η τεράστια γιορτή του κλασικού αθλητισμού που μας έδωσε την ευκαιρία ο Μ.Γ.Σ Εθνικός να ζήσουμε κ να απολαύσουμε από κοντά δεν γινόταν να μην έχει και άρωμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Απαλου ” Ο ΦΑΡΟΣ ” !!!!! Σας ευχαριστώ …!!!!??❤».