Παρούσα η Ασπίδα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πριν τη μάχη με τον Πολύγυρο (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Η παρουσία δύο ομάδων από την Ξάνθη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς φίλους του μπάσκετ της Ξάνθης να βρεθούν στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου στα Ποταμούδια.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με τον Λεύκιππο Ξάνθης ήταν και τρεις παίκτες της Ασπίδας, οι οποίοι νωρίτερα το πρωί είχαν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πολύγυρο στη Χαλκιδική.

Ο Γιάννης Στεφανίδης, ο Τόλης Κουτσογιάννης και ο Ιάσωνας Πετς παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παικτών του Λεύκιππου, με τον Τόλη Κουτσογιάννη να είχε ίσως μεγαλύτερη αγωνία, καθώς ο αδερφός του Χρήστος, αγωνίζεται στη νεοσύστατη ομάδα της Ξάνθης.

Ο Γιάννης Στεφανίδης δεν θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στη Χαλκιδική, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πολύγυρο αποτελείτε από τους Παπαθανασίου, Πετς, Ντεμάι, Ασημάκη, Παπαδάκη, Koυτσογιάννη, Τσιώγκα, Γρούδο, Τσιαβέ, Μανδαλάκη, Μασμανίδης και Καραμπίνη.