Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ! Νίκησε 25-23 τον Πανελλήνιο με τρία ιδιαίτερα κρίσιμα γκολ του Βαγγέλη Αραμπατζή!!!

 

Ενα ακόμα τρόπαιο με την φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε ο εβρίτης πρωταθλητής Βαγγέλης Αραμπατζής, αφού η ομάδα του, χάρη και στα τρία τέρματα που ο ίδιος πέτυχε, νίκησε με 25-23 τον Πανελλήνιο στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Αυτό είναι το τρίτο Κύπελλο της ιστορίας του ΠΑΟΚ στο άθλημα του χάντμπολ και επετεύχθη στο κατάμεστο από 2.500 κόσμο κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα. Την γιορτή του αθλήματος παρακολούθησαν δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά.

Αυτός ήταν ο 6ος τίτλος για το ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον τρεις κατακτήσεις κυπέλλου (2012, 2015, 2017) και τρεις πρωταθλημάτων (2009, 2010, 2015). Από αυτές, στις τέσσερις έχει συμμετοχή ο Αραμπατζής, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης πριν πάει στην Θεσσαλονίκη.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ήταν καλύτερος στο β’ ημίχρονο απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Ο ΠΑΟΚ είχε ιδανικό ξεκίνημα, αλλά πριν το ημίχρονο ο Πανελλήνιος ισοφάρισε και στις αρχές της επανάληψης πέρασε μπροστά.

Σε εκείνο το σημείο που η μπάλα ήταν πολύ βαριά, ήταν ο Αραμπατζής εκείνος που πήρε τις κρίσιμες επιθέσεις. Έτσι γύρισε το ματς, πήρε προβάδισμα δύο-τριών τερμάτων ένα δωδεκάλεπτο πριν το τέλος και το διατήρησε μέχρι τέλους για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.