Γ’ Εθνική: «Πανθρακικός εμφύλιος» στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕ Καραϊσκάκη να αποκλείει την Καλαμαριά

 
Συγκλονιστικό ματς έγινε στο ΔΑΚ Γρεβενών, με την ΑΕ Καραϊσκάκης των πρωην του Πανθρακικού Κουσίδη, Μπεκατώρου και Ζυγκερίδη (που σκόραρε μάλιστα) να κερδίζει με 3-2 στις καθυστερήσεις τον Απόλλωνα Καλαμαριάς των Χασομέρη, Κυβελίδη και Δ. Καλαϊτζίδη και να προκρίνεται στο τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής!

Στο πρώτο 20λεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν με αναγνωριστικό τρόπο στο γήπεδο, ωστόσο  με τη συμπλήρωση του ημιώρου, η αρτινή ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί, με το Ζυγκερίδη, ο οποίος έδειξε με το «καλημέρα» ότι «έχει το γκολ». Ο σέντερ φορ της ΑΕ Καραϊσκάκης υποδέχτηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, και με σουτ την έστειλε στη γωνία του Καλογεράκη, για το 0-1.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αυτογκολ του Αβραμίδη και τραγιικό λάθος του γκολκίπερ,  ενώ λίγο πριν φύγει το ημίχρονο, ο Κυβελίδης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, όπως και στο 52′.  Στο 67′ ο Απόλλων πήρε κεφάλι στο σκορ με τον νεοεισελθόντα Συμελίδη.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ισοφάρισε με τον Γυφτοκώστα, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 76′ με τον Μπεκατώρο να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια αλλά πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπεκατώρος κινήθηκε ωραία και με παράλληλη σέντρα βρήκε το Μαζιώτη που σκόραρε με κοντινό πλασέ και έγραψε σε νεκρό σχεδόν χρόνο, το 2-3, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στον τελικό, η ΑΕ Καραϊσκάκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αχαϊκής που επικράτησε στα πέναλτι της Κηφισιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SPORTSUP ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ