ΕΣΠΕΘΡ: ΑΕ Κομοτηνής και Αμαζόνες Μαΐστρου προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος κορασίδων

 

Στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας προκρίθηκαν η ΑΕ Κομοτηνής και οι Αμαζόνες Μαϊστρου, μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου.

Η ΑΕ Κομοτηνής νίκησε με 3-0 σετ τον Έβρο Σουφλίου ενώ οι Αμαζόνες Μαΐστρου επίσης με 3-0 σετ τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. ΑΕ Κομοτηνής και Αμαζόνες Μαΐστρου αναμετρώνται στη μία το μεσημέρι της Κυριακής στη Μαΐστρο στον τελικό του ομίλου της Θράκης, για λόγους κατάταξης.

Συγκεκριμένα, αυτή που θα νικήσει θα αντιμετωπίσει το άλλο Σαββατοκύριακο στον ένα ημιτελικό την ηττημένη ομάδα του αντίστοιχου αγώνα της Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ εκείνη που θα ηττηθεί θα παίξει με τη νικήτρια. Σε αυτόν τον αγώνα αναμετρώνται ΑΟ Καβάλας και Αμυγδαλεώνας.

Ο ΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την Γαία Δράμας ενώ ο Αμυγδαλεώνας μετά από δραματικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 σετ του ΓΣ Δράμας. Συνεπώς στο φετινό φάιναλ φορ θα μετέχουν ΑΕ Κομοτηνής και Αμαζόνες Μαΐστρου από την Θράκη και ΑΟ Καβάλας και Αμυγδαλεώνας από την Ανατολική Μακεδονία, με τα ζευγάρια των ημιτελικών να γίνονται γνωστά το απόγευμα της Κυριακής, μετά τους δύο «τελικούς» των ομίλων.