Volley League: Αποχαιρέτησαν οι Κολομβιανοί και ο Καναδός Νας στην Ορεστιάδα

 

Ο ΑΟ Ορεστιάδας υποβιβασμένος και μαθηματικά πλέον, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Α2 Κατηγορία και σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα παραταχθεί με αμιγώς ελληνική ομάδα εκτός του Μολδαβού πασαδόρου του Λέσκοφ.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη αποχωρήσει οι Λουκούμι και Μορέλος, κάτι για το οποίο υπήρξε δημοσίευμα, αλλά και δεν διάψευσαν οι ίδιοι στο ThrakiSportS (φώτο) όταν μετά την ήττα τους στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου από την Κηφισιά παρακολουθούσαν τον δεύτερο ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Το ίδιο ισχύει και με τον Καναδό Νας, ενώ ο λίμπερο Καρασαββίδης δεν είναι σίγουρο εαν θα αγωνιστεί αφού έχει κάποιες οικονομικές διαφορές με την διοίκηση.

Ο αγώνας έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο αφού αυτή την στιγμή είναι έβδομος, αλλά με βάση το πρόγραμμα των αντιπάλων του δύσκολα να αλλάξει αυτή η θέση και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον δέυτερο ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας. Ωστόσο ένα ή δύο ταξίδια στην Θεσσαλονίκη είναι προτιμότερα από την Αθήνα ή πολύ περισσότερο την Σύρο.